Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: ''Başbakan'ın Kafasında Bir Şey Yok''

Kılıçdaroğlu: ''Başbakan'ın Kafasında Bir Şey Yok''

Onedio Medya
23.04.2014 - 21:44 Son Güncelleme: 23.04.2014 - 22:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

''Başbakan'ın Kafasında Bir Şey Yok''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Cumhurbaşkanlığı adayı konusunda ters köşe olursunuz.' açıklaması için 'Sağım solum belli olmaz dediğine göre kafasında bir şey yok anlaşılan.' dedi.  

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 94. yıldönümü dolayısıyla Şeref Salonu'nda resepsiyon düzenlendi. Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in ev sahipliğini yaptığı resepsiyona katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın 'Cumhurbaşkanlığı adayı konusunda ters köşe olursunuz.' açıklaması için 'Ne söylediğini bilmiyor ki, sağım solum belli olmaz dediğine göre kafasında bir şey yok anlaşılan.' diye konuştu.

Berkin Elvan'ı anmak isteyen çocuklara yapılanları da eleştiren Kılıçdaroğlu, 'Benzer ölümler olmasın diye bugünü ona adadım. Çocuklar sevilmek ister, hele de böyle bir çocuk bayramında olacak iş değil.' şeklinde konuştu.

Köşk adayının sorulması üzerine ise Kılıçdaroğlu, her parti kadar bekleyerek adaylarını açıklayacaklarını ifade etti.

Başbakan'ın 1915 olaylarıyla ilgili sözleriyle ilgili bir yorum yapmayan Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yarın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un bir açıklama yapacağını bildirdi.

CİHAN

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/politika_kili...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0