Görüş Bildir
Bir Zincir Markette Yeni Zamlanmış Ürüne 12 Gün Sonra Tekrar Yüzde 65 Zam Uygulanması "Yeter" Dedirtti
Gıda sektöründeki artış günden güne devam ederken, diğer bir yandan market raflarında yer alan pek çok ürünün etiketlerinin kısa süre içerisinde tekrar değiştirildiği görüldü. Türkiye'nin pek çok yerinde faaliyet gösteren bir zincir marketin, 12 gün önce zam yapmış olduğu bulaşık deterjanına yeniden %65 oranında zam yapması 'yeter artık!' isyanlarını beraberinde getirdi.
Yabancı Ekonomistler Kendileri Hakkında Yapılan Habere Cevap Verirken, Seçim Sonrası Gerçek Sorun Ne?
Seçimlerden sonrası için iddiaların ardı arkası gelmezken, resmi kaynakların da yalanlamalarını sıklıkla izlediğimiz şu dönemde seçime günler günler kala ekonomistler yeniden hedefte. Hem seçim sonrası için nasıl bir yol izleyeceğini merak edenler yakından izliyor hem de ekonomi yönetiminin aksine bir şey söyleyecek mi diye merak edenler yakından izliyor. Yabancı ekonomistler de bu durumdan nasibini alınca şaşırmadan edemediler.
Reklam
Reklam
Reklam
Kıdem Tazminatında Fon Düzenlemesi Gelecek mi?
Çalışma hayatında işsizlik, emeklilik ve tazminatlara yönelik düzenlemeler bir süredir çalışmalara konu oluyor. İşveren tarafında kıdem tazminatı ana başlık olurken, işçi tarafında da iş güvencesi, kıdem tazminatı ve örgütlenme öne çıkıyor.
Reklam
Reklam
Reklam