Görüş Bildir
Haberler
Kıbrıs'ta Tatil Yapmak İçin 5 Neden

Kıbrıs'ta Tatil Yapmak İçin 5 Neden

Kıbrıs'ta Tatil Yapmak İçin 5 Neden

Akdeniz'in güzide tatil mekanı Kıbrıs'ta tatil yapmak için işte 5 neden.

5) Akdeniz İnsanının Sıcaklığı

Kıbrıs aslında sanılanın aksine olduka ilgi çekici ve güzel bir yerleşime sahiptir. Girne, Lefkoşa, Gazi Mağusa'da kalanlar Kıbrıslıların şivelerine hemen alışacaklardır. Genelde gardaş, haçanda gibi kelimeleri ilk duyduğunuzda oldukça garip karşılayabilirsiniz ancak;

Kıbrıs insanının size iyi davranması ve her isteğinizi yerine getirmesi misafirperverliği hissetmenize sebebiyet verecektir.

4) Kıbrıs Yemekleri

Kıbrıs'a has yemekler karnınızı ve gözünüzü gerçekten doyuracak. Sabah kahvaltısında 'Hellimli Börek', öğlen yemeğinde 'Şeftali Kebabı', akşam yemeğinde 'Tavuk Dolması' gerçek bir yemek tutkunuysanız, tekrar tekrar Kıbrıs'a gelip yemek isteyeceğiniz tatlardan olacak.

3) Kıbrıs Otelleri

Kıbrıs Otelleri sanılanın aksine oldukça ucuzlar. Tatil yaptığınız yerde alacağınız hizmeti, Türkiye'deki otellerle karşılaştırdığınızda gerçekten fiyatların hemen hemen aynı olduğunu göreceksiniz. Girne otelleri özellikle sizi mutlu edecek belirtmek istiyorum.

Tüm Kıbrıs otelleri içerisinde yer alan tesisler, casino gibi hizmetlerin yanında;

Otellerin kendi plajları ve hizmet dahilinde Kıbrıs'a özel yeme içme servisleri sizleri oldukça memnun edecek. 

2) Turistik Bölgeler

Kıbrıs'ta mutlaka gezilip görülmesi gereken birçok tarihi yapı bulunuyor. Yakın tarihde bulunan 'Kapalı Maraş' yerine aslında;

Bellapais Manastırı, St. Hilarion Kalesi, Lefkoşa Selimiye Camisi, Mevlevi Tekke Müzesi, Mevlevi Tekke Müzesi, Hz. Ömer Türbesi, Kantara Kalesi, Salamis Antik Kenti, Othello Kalesi, Batık Gemi Müzesi gibi gezilmesi gereken birçok yer var. Bir adanın içine koca bir tarih nasıl sığar aslında çok kolay anlaşılıyor.

1) Kıbrıs Turları Ucuzluğu

Birçok Kıbrıs turu oldukça ucuz. Yurt dışına çıkacak fırsatınız yoksa, yeni evlendiyseniz Kıbrıs balayı için, gezmek için, tatil için oldukça elverişli bir yer. Özellikle ucuz fiyatlı birçok turun bulunması bunu perçinleyen etmenlerden biri. Kıbrıs'ta doğru yerlerde eğlenmek gerçekten cebinizi yakmıyor. Kıbrıs uçak biletleride zannedilenin aksine önceden rezervasyon yapıldığında ya da Kıbrıs turları kullanıldığında oldukça uygun fiyatlara geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın