Görüş Bildir
Haberler
Keşke Gerçek Olsaydı Dedirten 8 Ünlü "Koca"

Keşke Gerçek Olsaydı Dedirten 8 Ünlü "Koca"

Sude Taşkın
10.11.2014 - 15:28 Son Güncelleme: 01.06.2022 - 14:14

İzlediğimiz dizilerde veyahut filmlerde karşımıza çıkan o muhteşem kocalar... Gerçek olmaları hep zor gelmiştir, bu da epey doğru ne yazık ki.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mr. Darcy rolündeki Matthew Macfadyen

1. Mr. Darcy rolündeki Matthew Macfadyen

Pride and Prejudice (Aşk ve Gurur)

Mr. Darcy, içinde yatan kırmızı-seksi duyguları sonunda yüzeye çıkardığında biz de patlamaya hazır olacağız muhtemelen.

2. Phil Dunphy

2. Phil Dunphy

Modern Family (Modern Aile)

Tatlı, şapşal ve sevimliliğin mükemmel karışımı olan Dunphy liseli aşkımız gibi ama yetişkin bir adamın vücut ve sesine sahip. Ayrıca edepsiz-tatlı konuşmanın mükemmel karışımına sahip olan Dunphy’nin Claire’e ne dediğini hatırlıyor musunuz? “Sen ihtiyaç duyabileceğim tek pornosun”.

3. George Banks

3. George Banks

Father of the Bride 1 & 2 (Gelinin Babası)

Karısını mutlu edebilmek için her şeyi yapmaya hazır- kızının düğünü için bir tomar para harcıyor, ve mutfak zemininde sevişiyor. Gümüş tilkiyi alkışlayalım!

4. Edward Cullen

4. Edward Cullen

Twilight (Alacakaranlık)

İstediği zaman bizi ısırabilir! Sadece vampir olduğu ve bunu yapacak yönlendirme gücüne sahip olduğu için değil. Sonu ölümle bile sonuçlanabilecek tüm tehlikeli fantezilerinize karşı hoşgörülü. Oldukça seksi.

5. Chandler Bing

5. Chandler Bing

Friends

“En iyi sevgili arkadaşlardan olur” denildiğini duymuşsunuzdur. Friends dizisindeki Monica da Chandler için aynı şeyi hissediyordu, onun şapşal ama seksi davranışları bizim tarafımızdan da giderek daha fazla beğenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Greg Focker

6. Greg Focker

Meet the Parents (Zor Baba)

Evet, o inkar edilemez şekilde sefil biri ama karısı ve çocuklarını seviyor. Ayrıca tek başına erkek hemşirelerin ne kadar seksi olabileceğini gösterdi.

7. Jin

7. Jin

Lost

Dizinin 6 sezonu boyunca kontrolcü(ama çekici) Cro Magnon kocadan yufka yürekli (ve daha da çekici) Romeo’ya dönüşen Jin, kötü yanlarını fark edip onları değiştirenlerdendi.

8. Derek Sheperd

8. Derek Sheperd

Grey's Anatomy

Model olacak bir saç, davetkar bakışlar ve ufak bir gülüşle McDreamy (Bay Harika) lakabını kazanmaya hak kazanıyor ve nabzımızı hızlandırıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ah be sude, okurken, kadınları kendini mutlu ve güvende hissettiren kocalardan bahsedildiğini sandım, meğer bizim Türk kızlarının aşık olduğu karakterleri ya... Devamını Gör