Görüş Bildir
Haberler
Kesinlikle izlenmesi gereken 10 Hint filmi

Kesinlikle izlenmesi gereken 10 Hint filmi

1.

1.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kesinlikle izlenmesi gereken 10 Hint filmi

1- Bajrangi Bhaijaan (2015) :

Konusu:  Pakistanlı konuşamayan küçük bir kız çocuğu Hindistan'da kaybolur. Pawan karakterinde olan Salman Khan ailesine geri götürmek için çocuğa sahip çıkar.

Oyuncuları: Salman Khan, Kareena Kapoor, Nawazuddin Siddiqui ve Harshaali Malhotra.

Filmi kesinlikle öneririm, muhteşem bir film kesinlikle izlenmesi gerek.

2-Kick -Tekme- (2014) :

Konusu: Bir tren yolculuğu sırasında tanışan polis görevlisi ve bir bayan birbirleriyle sohbet etmeye başlarlar. Bayan, adrenalin tutkunu olan eski sevgilisini ve yaşamını anlatırken, polis ise yıllardır peşinden koşup bir türlü yakalayamadığı suçludan çektiği eziyeti anlatmaktadır. Fakat bu iki kişinin arasındaki ortak nokta ise birbirlerine bahsettikleri kişi aynı adam olmasıdır. Kick son zamanlarda en merak edilen filmlerin arasında yer almaktadır.

Oyuncuları: Salman Khan, Jacquelina Fernandez, Randeep Hooda, Nawazuddin Siddiqui.

3-Peekay (2014) : 

Konusu: P.K. bir şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K. (Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır. P.K.'ın masum gözelerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler. P.K.'ın sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür. Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bir şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor.Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostuluk destanı işlenmiş diyebiliriz.

Oyuncuları: Aamir Khan, Anuskha Sharma başrollerde.

4-3 İdiots -3 Aptal- (2009) : 

Konusu: Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların (kendi yılına kadar) en yüksek gişe rekoru ve hasılatını yapan filmidir. Film, yurtdışı pazarında da en yüksek hasılat yapan Bollywood filmidir.

Oyuncuları : Aamir Khan, Kareena Kapoor, R. Madhavan, Sharman Joshi ve Boman Irani başrollerde.

5-Chennai Express -Aşk Treni- (2013) :

Konusu: Rahul (Shahrukh Khan) 40 yaşında Mumbai'de yaşamakta ve ailesini bir trafik kazasında kaybetmiştir. Bir gün arkadaşlarının daveti üzerine Goa'ya gitmek için Chennai Express'e binecektir. Burada onu büyük bir aşk ve macera beklemektedir.

Oyuncuları: Shahrukh Khan, Deepika Padukone başrollerde.

6-Happy New Year (2014) : 

Konusu: Bu zamana kadar hep kaybeden bir dans ekibi bu sefer milyonların sevgisini kazanmak için şimdiye kadar hiç yapılmamış en büyük elmas soygunu işine girerler..

Oyuncuları: Shahrukh Khan, Deepika Padukone, Abhiskhek Bachchan, Vivaan Shah, Sonu Sood ve Boman Irani.

7-Bodyguard -Yakın Koruma- (2011) :

Konusu: Balwant Singh, Sartaj Rana'nın (Raj Babbar) üstün yetenekli korumasıdır. Bir gece Balwant ve hamile karısı trafik kazası geçirirler. Meydana gelen kazanada Balwant hemen ölür ama karısı Sartaj tarafından kurtarılır ve daha sonra Lovely Singh (Salman Khan) adında bir çocuk doğurur. Lovely Singh artık büyümüş ve Sartaj Rana'nın kızı Divya'nın (Kareena Kapoor) koruması olmuştur. O görevinde çok fedakardır ama aynı zamanda her an Divya'yı takip ettiği için sinir bozucudur. Bu nedenle Divya ve arkadaşı Maya (Hazel Keech) Lovely'i kendilerinden uzaklaştırmak için bir plan yaparlar. Onu ararlar ve şaka olarak bir aşk ilişkisi başlar.

Oyuncular: Salman Khan, Kareena Kapoor, Hazel Keech.

8-Ek Tha Tiger -Bir Zamanlar Tiger- (2012) :

Konusu: Kabir Khan yönetmenliğinde aksiyon , gerilim ve macera dolu bir Hint casusluk filmi. Bir yanda Hindistan ajanı Tiger ve bir yanda ise Pakistan ajanı Zoya aynı kişinin peşindedir. Tiger , Trinity Üniversitesi’nde bir bilim adamını araştırma görevi alır. Araştırmaya göre Pakistan’ın gizli füze sırlarını öğrenecektir. Bu sırada Zoya’da bilim adamını izlemektedir ve Tiger ile karşılaşırlar. Film Küba , Şili  , İstanbul , Mardin gibi yerlerde geçmektedir. Kesinlikle beğeneceğinize eminiz. 

Oyuncular: Salman Khan, Katrina Kaif başrollerde.

9-Ghajini (2008)

Konusu: Filmi sanjay adında bir adam ülkesinin en büyük iş adamlarının başında gelmektedir. Bir iş gezisi için bir yere giden sanjay geri döndüğünde karısı öldürülecek ve kendisi de ağır yaralı olacaktır. Başına ağır darbeler alan adamımız hafıza kaybı yaşamasına rağmen sevgilisini öldüren adamın peşine düşerek intikam mücadelesi içerisine girecektir.

Oyuncular: Aamir Khan, Asin başrollerde.

10-Bombay Velvet (2015) :

Konusu: Bombay Velvet bir Hint drama filmidir. Ranbir Kapoor ve Anushka Sharma 50'li yıllardan 70'li yılların başında Bombay şehrinin değişmesiyle birbirine karışan aşıkları canlandırıyorlar. Anuskha 60'lı yılların caz şarkıcısını canlanrıdıyor. Anuskha karakteri gerçekçi oynayabilmek için Hinr-Avustruryalı bir caz şarkıcıdan ders aldı. Filmin hikayesi, Bombay şehrinin nasıl metropol bir şehir olduğunu anlatıyor. Bombay Velvet, şehir Metropol olmadan önce Mumbai hakkında bir üçlü-trajedi olan ilk filmdir.

Oyuncuları : Ranbir Kapoor, Anushka Sharma ve Karan Johar başrollerde.

Evet arkadaşlar ben elimden geldiği kadar yazdım düşüncelerinizi, görüşlerinizi, yorumlarınızı    bekliyorum.     İyi     seyirler =) 

2.

2.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın