Görüş Bildir
Haberler
Kerimcan Durmaz Kimdir SENNNCEĞĞĞĞ?

Kerimcan Durmaz Kimdir SENNNCEĞĞĞĞ?

sevval caner
20.01.2016 - 12:32

''By the way''

Kendisi periscope'da icraata başlamış kaliteli esprileri ardı sıra getiren  bir arkadaşımızdır aynı zamanda gebererek gülüp eğlendiğim snapchatter

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baba ben 'x' diye sus!

Kendisine has cümleleri vardır öyle ki onu uzun süre stalklamadığınız sürece ne dediğini anlamak oldukça güç olacaktır. Hatta arada sırada channelce konuşur (bunu ben de anlamış değilim) örneğin: baba güzel yani ''çok güzel'' demek istemiştir.

Bir şeyi överken..

örneğin louis vuitton boynuna taktığı şalı övmesine snapchatte şahit olmuştum  'bu şalın pahalılığının harikalığının kalitesinin benim olmasının escortluğu' demişti..

AYYYY KIZ SAMEEEEEEEEET

bir de kankası vardır samet onunda kendine has cümlesi ''EYLEEEEE MEEEEEEEEEEE'' yani öyle mi?dir. Kendini barbie'nin kocası  ken doll'a benzetir. (o kadar estetiği ben olsam kuranı yırtan kıza benzerim)

KERİMCANIN DUBAİ SERÜVENİ

dubai'de, arapça menüyü eline alıp 'kul eûzü birabbin nas melikin nas ilahin nas elif be te se cim ha hı ay ne diyo bu kız okuyamıyorum ben bunu çarpılcaz!' tepkisiyle beni bir daha yardırmıştı..

BİR TOTODA YÜZ MARİFET

Harika twerk yapar nicki minajın ondan ders aldıgı dedikoduları ortalarda dolanmakta.. (oryantel clup dansıda cabası)

İçeriğin Devamı Aşağıda

ANLIYACAĞINIZ..

Kendisi kimsenin ne dediğini umursamadan tercihleri doğrultusunda mutluluğu için dileciğince yaşantısını sürdüren hayat dolu bir 'İNSAN'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın