Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bursin Hande Erçel Evleniyor mu? Kerem Bürsin'den İlginç Evlilik Açıklaması

Kerem Bursin Hande Erçel Evleniyor mu? Kerem Bürsin'den İlginç Evlilik Açıklaması

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in rol aşkı gerçek olmuş, yakışıklı oyuncu gönlünü Hande Erçel'e kaptırmıştı. Bir süredir doludizgin ilişki sürdüren çift, paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor. Ne zaman evlenecekleri merak konusu olan ikiliden Bürsin, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Peki Kerem Bürsin ile Hande Erçel çifti evleniyor mu? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin toplumsal cinsiyet eşitliği için değişimin savunucusu olmaya çağırdığı 'HeForShe Hareketi'nin Türkiye sözcüsü Kerem Bürsin, 'Pazar Sürprizi'ne samimi açıklamalarda bulundu. Hem kadın erkek eşitliğinden bahsederken diğer yandan özel hayatı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''Sen Kaç Para Alıyorsun Diye Sormam''

''Sen Kaç Para Alıyorsun Diye Sormam''

Toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan bir hareketin sözcüsü olarak oyunculuk camiasındaki eşitsizliklere değinen Bürsin, erkeklerin kadınlardan daha yüksek ücret almasıyla ilgili, 'Hiçbir partnerimle 'Sen kaç para alıyorsun?' diye bir diyaloğum olmadı ama bunu duydum. Erkek oyuncuların biyolojik olarak kadın oyunculardan daha fazla para alması çok komik geliyor bana. Aynı işi yapıyor olup da farklı ücretlerin alınıyor olması çok yanlış. Eğer bunun değişmesine katkı sağlayacaksa kendi ücretimle partnerimin ücretinin eşit olması için öncü olurum.' ifadelerini kullandı.

Kadına Yönelik Şiddet İçeren Projeleri Kabul Etmiyorum

Kadına Yönelik Şiddet İçeren Projeleri Kabul Etmiyorum

Prensip olarak kadına yönelik şiddet içeren sahnelerin yer aldığı dizilerde oynamayı kabul etmediğini söyleyen Kerem Bürsin, 'Böyle işleri kabul etmiyorum. Kabul ettiğim işlerde böyle sahneler yer alıyorsa 'Yok' diyorum. Sözleşmeme de böyle bir madde koyduruyorum ki, bilinsin.' dedi.

Ben Aşkı Keşfettim

Ben Aşkı Keşfettim

Aşk sorusu karşısında gülen Bürsin, 'Bir insanın sevgilisi oyuncu olunca bu tarz soruları cevaplaması çok zor oluyor.' diyerek Hande Erçel'e gönderme yaparken, 'Aşk değişken ve kalıba sokmak doğru değil.' ifadelerini kullandı. Yaşının 35 olduğunu hatırlatan ünlü isim, 'Evlenmeyecek misin?' baskısı var. Bu da toplumsal bir baskı unsuru. Ama ben aşkı keşfettiğimi düşünüyorum ve hala o keşfin içindeyim.' şeklinde konuştu.

Bazen Çocuk Yapma Fikri Geliyor

Bazen Çocuk Yapma Fikri Geliyor

Evliliğe hazır olmadığını söyleyen oyuncu, 'Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli bir sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak var kafamda.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jjall

offff tabi ki evlenmiyor! Her şey dizinin tutması, reklam anlaşmalarının coşması için, bu insanların daha çok para kazanması için her şey. Bu gelirler için e... Devamını Gör