Görüş Bildir
Haberler
Kendinizi Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz?

Kendinizi Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz?

Osman Avcı
29.09.2014 - 00:05 Son Güncelleme: 29.09.2014 - 12:39

Şüphesiz ki, 'İlim kendin bilmektir!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendinizle alakalı kesinlikle emin olduğunuz ve yüzde yüz bildiğiniz/hatırladığınız şeyleri işaretleyin. "Belki"yi kabul edemiyoruz!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz kendinizi pek tanımıyorsunuz!

Sizin kendinizi tanıdığınız pek söylenemez. Potansiyelinizin, sınırlarınızın farkında da değilsiniz. Bu hayat sizin için tam bir gizem, çünkü size kendiniz bile gizem. Çok mu çalışıyorsunuz, etrafınız yüzünden kendinizi mi unuttunuz, orasını bilemiyoruz ama biraz kendinizi tanımak için vakit ayırmanız gerektiği konusu irdelenmeli :)

Siz kendinizi biraz tanıyorsunuz!

Siz kendinizi biraz tanıyorsunuz. Evet, kendinizle alakalı yaşamaya yetecek kadar bilginiz var. Ama birisi sizi tanımaya kalksa, sizinle alakalı hiçbir şey öğrenemez, çünkü sizde kendinizle alakalı derinlikli bilgi yok! Biraz hafıza tazelemeniz gerekiyor kısaca. Çok eğleneceksiniz kendinizden, emin olun :)

Kendinizi tanıdığınız söylenebilir!

Bir bakıma kendinizi tanıdığınız söylenebilir. Bu, kesinlikle iyi bir şey. Ama kendinizle alakalı öğreneceğiniz daha çok şey var, çünkü dünyanın en gizemli yeri sizin zihniniz. Lütfen şaşırtın kendinizi, bizi şaşırtmanız zaten bunun doğal sonucu ;)

Siz kendinizi gerçekten tanıyorsunuz!

Bu hayatta kimileri hoplar zıplar, kimileri de dans eder. Söz konusu kendini tanımak olunca, siz adeta bale yapıyorsunuz, tebrikler. En büyük başarıyı da elde etmişsiniz: Kendini gerçekten tanımak, ki kendini bilmeyen bir sürü çer-çöpü görünce, bunun çok büyük bir başarı olduğu net. Kısaca sizin hayatınızın sözü 'İlim kendin bilmektir!', fazla söze ne hacet!..

Siz kendini tanımanın başkanısınız!

Siz kendini tanımanın başkanısınız!

Sokrates'in meşhur sözü 'Nosce Te İpsum' (Kendini bil!), ete kemiğe bürünse, sizin suretinizi alırdı herhalde. Sınırlarınızı, yapabileceklerinizi ve potansiyelinizi çok iyi biliyorsunuz. Bu yüzden sizin için hayat, hiçbir zaman sürpriz hediye paketi olmadı. Kimsenin size bir şeyler öğretmesine, akıl hocalığı taslamasına da gerek yok. Bittiniz okeye dönüyorsunuz kısaca, ve siz bunun farkındasınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
336
200
155
132
126
95
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nil Ay

Mervelerde kaldığım ilk geceyi :D

Kadir Doğancı

Kendinizi tanıdığınız söylenebilir! Bir bakıma kendinizi tanıdığınız söylenebilir. Bu, kesinlikle iyi bir şey. Ama kendinizle alakalı öğreneceğiniz daha ç... Devamını Gör

Hüseyin Topal

abi harbiden amma şey varmış haa oku oku bitmedi yaa :D