Görüş Bildir
Haberler
Kendimize Sürekli Verdiğimiz Ama Bir Türlü Gerçekleştiremediğimiz 15 Söz

Kendimize Sürekli Verdiğimiz Ama Bir Türlü Gerçekleştiremediğimiz 15 Söz

Öykü Parlak
14.01.2016 - 11:26

Kaç yaşında olursak olalım, cinsiyetimiz ne olursa olsun hayatımızın her anında kendimize sözler veririz. Bir daha asla.................yapmayacağım cümlesinde boşlukları doldurup yeni sözler üretiriz her gün. Bu sözleri gerçekleştirebilenlere saygımız büyük. Gerçekleştiremeyenlere de umutlarını yitirmemelerini öneriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sigarayı bırakacağım

Bugüne kadar sigaraya verdiğim parayla ev alırdım ya. Tamam bak şu paket bitsin bırakıyorum artık. Her gün de bir paket sigara parasını kenara koyacağım, birikim olsun. ( bırakamadı )

2. Bir daha bu kadar içmeyeceğim

Abi tadında bırakamıyoruz biz. Ne gerek vardı bu kadar içmeye. O son birayı içmeyecektik ya. Başım çatlamak üzere şu an. Bir daha hayatta bu kadar içmem. ( içti )

3. Sadece ihtiyacım olan ürünleri alacağım.

Yine bütün paramı eteklere pantolonlara harcadım. Bütün ay aç gezmek zorunda kalacağım. Bak yazıyorum buraya bundan sonra sadece ihtiyacım olan şeyi alıp koşa koşa eve geleceğim. ( gelemedi )

4. Bir daha işe geç kalmayacağım

Her sabah evden yürüyen ölü gibi çıkmaktan bıktım. Yarından itibaren uykumu düzene sokuyorum. 12'de yatar sabah da 7'de uyanırım. Hem düzenli uyku en sağlıklısı zaten. Patrondan azar işitmekten de bıktım artık. Görürsün bak yarın tam vaktinde iş yerinde olacağım. ( olamadı )

5. Derslere günü gününe çalışacağım

Bu yıl ipi sıkı tutacağım. Her gün düzenli not tutup derslerde devamsızlık yapmayacağım. Hem böylesi daha kolay. Birden yüklenince hiçbir dersi geçemiyorum. Şimdiden başlıyorum düzenli çalışmaya. ( başlayamadı )

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir daha kimseye hak ettiğinden daha fazla değer vermeyeceğim

Bugüne kadar değer verdik de ne oldu? Biz zaten hep iyiliğimizden kaybediyoruz. Ama yeteer. Kırılmaktan bıktım ben. Bundan sonra herkese hak ettiği gibi davranacağım. Akıllandım ben. ( akıllanmadı )

7. Birikim yapacağım

Bak kaç yaşımıza geldik. Elimizde ne var? Hiç. Ben sıkıldım artık bu durumdan. Ev olur, araba olur. Bir yatırımım olsun istiyorum. Gereksiz masrafları da kısacağım. Mesela bi kumbara alıp her gün 5 lira atsak bir yılın sonunda araba parası çıkar. Yarın başlıyorum ben. ( başlayamadı )

8. Tırnaklarımı yemeyeceğim

Her şeyi geçtim çok çirkin görünüyor ya. Acı oje falan alırım. Olmadı tırnaklarıma yara bandı takarım. Kesin kararımı verdim yemeyeceğim artık. ( yedi )

9. Hava durumuna bakmadan dışarı çıkmayacağım

Sürekli saçlarım mahvoluyor. Islak köpeğe döndüm şu halime bak. Bundan sonra her sabah hava durumuna bakıp ona göre giyineceğim. ( bakmadı, yine ıslandı )

10. Bir daha asla internetten birisiyle tanışmayacağım

Hayır instagramdan bakıyorsun fotoğraflarına müthiş bir insan ama bir görüşüyoruz eciş bücüş bir şey geliyor karşıma. Yani bir de bu devirde kime güvenebiliriz ki. Hırsızı var sapığı var. Yok bitti artık internetten kimseyle görüşmem ben. ( görüştü )

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir daha asla sarhoşken eski sevgilimin hesaplarını stalklamayacağım

Yok işte başaramıyorum. Yine sarhoşken bütün hesaplarına bakmışım. Yanlışlıkla fotoğraflarını beğenmişim. Hiç akıllanmıyorum ya. Bak siz de söz verin. Telefonu elimden alacaksınız tamam mı? Ben de o telefonu kendimden uzakta bir yere koyacağım. ( koyamadı )

12. Bir daha asla annemi üzmeyeceğim

Kime sinirlensek, kim bizi üzse acısını annemizden çıkarıyoruz. Annem benim en kıymetli varlığım ya. Nazımı en çok o çekiyor diye onu üzmeyeceğim artık. Üzersem taş olayım. ( üzdü ve taş olmadı )

13. Bir daha kimseye inanmayacağım

Kime inandıysak yaraladı bizi. Zaten hep herkesi kendimiz gibi sandığımız için kaybediyoruz biz. Ama bitti. Bugünden itibaren bambaşka bir insan oluyorum. Yok öyle herkese inanmak. ( inandı )

14. Bir daha asla onu aramayacağım.

Ayrılığı kabullenememiştim ben. Beynim hayır arama diyordu. Kalbim hadi hadi çabuk ara diye üstüme geliyordu. Ama bu son. Ben her şeyin en iyisini hak ediyorum ya. Bugünden itibaren aramıyorum bak numarasını da siliyorum asla aramam. ( numarasını ezbere biliyor, aradı )

15. Bir daha asla evde tek başımayken korku filmi izlemeyeceğim

Korku filmi izlemeyi çok seviyorum ama ne zaman izlesem elime bir bıçak alıp bütün evi geziyorum. Ne gerek var yani buna. Sonuçta korku filmi izlemeden de yaşayabilirim. Siz gelince falan hep birlikte izleriz işte. İzlemeyeceğim artık. ( izledi )

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
40
11
6
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Justbin

15. Bir daha asla evde tek başımayken korku filmi izlemeyeceğim; bu sözü kendime verdim ve tutuyorum.yalnız yaşadığım içinde yaklaşık 6 aydır korku filmi izl... Devamını Gör

Uyuşuk adam

Aslında #12 yi yapmasak hepsine bedelde...

Değişiiik

Bi daha asla ona inanmıcam