Görüş Bildir
17 Yaşındaki Alman Genç Ev Kirası Ödemek Yerine Yıllık Sınırsız Tren Bileti Aldı ve Trende Yaşamaya Başladı
Ev ve kira fiyatlarının sürekli yükselişi ile ekonomik dengesizlikler, genç neslin geleceğini belirsiz bir hale getiriyor. Bu durum, gençlerin yaşamlarını sürdürmelerini ve gelecek planları yapmalarını zorlaştırıyor. Ekonomik dengesizliklerin ve yüksek yaşam maliyetlerinin yarattığı bu belirsizlik, gençlerin hayatlarını olumsuz yönde etkileyerek, onların geleceğini şekillendirecek önemli kararları almalarını zorlaştırıyor. Bu yüzden gençlerimiz gelecekleri ile ilgili radikal kararlar alamıyor.
Reklam
Reklam
Adana'da Evden Kaçan Pitbull Cinsi Köpek Kendisini Besleyen Sahibine Saldırdı
Ülkemizde yasaklı ırk olmasına rağmen sokaklarda sık sık gördüğümüz pitbull cinsi köpekler dehşet saçmaya devam ediyor. Adana'da kaydedilen görüntülerde köpek önce kendisini besleyen aileye ve sahibine saldırdı. Olay yerindeki bir başka şahıs ise pitbull'un kendisine yönelmesi üzerine önce havaya sonra köpeğe ateş açtı.
Reklam
Reklam
Genç Kadın Metrobüste Kendisini Takip Eden Kişi Yüzünden Yaşadıklarını Anlattı
Ülkemizde sokakların güvenli olmayışı ve asayiş sorunları pek çok insanı daha tedbirli olmaya bazen de önyargılı olmaya itiyor. Özellikle toplu taşıma araçlarında yaşananlar başta kadınlar olmak üzere pek çok kişiyi tedirgin ediyor. TikTok'tan lectyry0 isimli kullanıcı da geçtiğimiz günlerde yaşadığı olayı anlattı.
Reklam
Reklam