Görüş Bildir
Haberler
Kendileri Küçük Olsa da Yürekleri Dev Gibi Olan Oyun Dünyasının 13 Çocuk Karakteri

Kendileri Küçük Olsa da Yürekleri Dev Gibi Olan Oyun Dünyasının 13 Çocuk Karakteri

Oyun dünyasının zorlu şartları içerisinde kendi yollarını çizen, hatta bununla da kalmayıp büyük kahramanlıklara imza atan ve boylarından büyük işler başaran çocuk karakterleri sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ellie - The Last of Us

1. Ellie - The Last of Us

The Last of Us'ın ilk oyunu ile hayatımıza giren ve hepimizi adeta kalbimizden vuran Ellie serinin ikinci oyunu ile birlikte yetişkinliğe adım atmış olsa da çocuk Ellie'nin o tatlı mı tatlı ama bir o kadar da kararlı hallerini aklımızdan silmemiz mümkün değil.

2. Clementine - The Walking Dead

2. Clementine - The Walking Dead

Neredeyse elimizde büyüyen Clementine The Walking Dead evreninin zorlu koşulları içerisinde yüzümüzü güldüren az sayıdaki unsurdan biri. Bu şirin kızımızın böyle durduğuna da bakmayın, yeri geldiğinde canınızı çok fena yakabilir.

3. Annie - League of Legends

3. Annie - League of Legends

League of Legends evreninin kendinden emin ve başının çaresine bakmak konusunda hiç sıkıntısı olmayan karakteri Annie'nin en büyük yoldaşı oyuncak ayısı Tibbers. Evet, arkada gördüğünüz o 'ayıcık' Tibbers'ın ta kendisi.

4. Alice - American McGee’s Alice

4. Alice - American McGee’s Alice

Başının çaresine bakmak demişken, bu konuda son derece başarılı çocuk karakterlerden biri de Alice. İçine düştüğü tüm o delilikten kendisi de nasibini almış olsa da hayatta kalmak için her şey mübah değil midir?

5. Emily Kaldwin - Dishonored

5. Emily Kaldwin - Dishonored

Dishonored serisinin boyundan büyük işler başarmanın kaderinde yazdığı karakteri Emily ilk oyunda taht oyunlarının arasında kalmış masum bir çocuk olarak karşımıza çıkıyordu. Kendisini ikinci oyunda ise büyüyüp hakkı olan tahtı almış ve Corvo'nun izinden gitmiş olarak buluyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Little Sister - Bioshock

Yılmaz savunucuları Big Daddy'ler ile birlikte ürkütücü bir ikili oluşturuyor olsalar da Little Sister'lar işin özünde suçsuz günahsız çocuklar. Ne diyelim. Onları bu hale getirenler utansın.

7. Jimmy Hopkins - Bully

İşte karşınızda oyun dünyasının gelmiş geçmiş en başa bela, en yaramaz çocuğu. Gittiği yatılı okulu birbirine katan, hocaları ve öğrencileri canından bezdiren Jimmy Hopkins oyun dünyasının çocuk karakterleri denince ilk akla gelenlerden.

8. Naiee ve Naia - Brothers: A Tale of Two Sons

8. Naiee ve Naia - Brothers: A Tale of Two Sons

Abi kardeş olan bu ikilimizi ayrı düşünmek olanaksız olduğu için listemize de birlikte girmeyi hak ediyorlar. Bizleri kalplerimizi ısıtan, ancak bir o kadar da hüzünlü bir hikayeye ortak eden kardeşlerimiz oyun dünyasının unutulmaz çocuk karakterlerinden.

9. Max ve Chloe - Life is Strange

Kardeş olmasalar da yine birbirinden ayrı düşünülemeyecek bir ikili daha. Henüz lise çağlarında olmalarına rağmen boylarından büyük maceralara kalkışan ve seçimlerimizin hikayeyi şekillendirdiği bir olay örgüsüne bizleri dahil eden ikili yıllar geçse de unutulmayacak karakterlerden.

10. Atreus - God of War

Öfkesi ile meşhur Kratos'un oğlu olan Atreus hem oyun içerisindeki baba-oğul ilişkisinin gözlerimiz önünde şekillenmesiyle, hem de hal ve tavırları ile kalbimizde apayrı bir yere sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Adsız Çocuk - Limbo

Limbo'nun karanlık atmosferi ve tekinsiz dünyası içerisinde bacak kadar boyuyla türlü türlü engelleri aşan çocuk kahramanımızın bir adı bile yok. Ancak bu onu listemize girmekten asla alıkoymuyor.

12. Sora - Kingdom Hearts

Boyundan büyük işler başaran ve içinde yaşadığı dünyanın kaderini etkileyen bir karakter de Sora. Sevimli görünüşünün altında doğru bildiklerinden ve sevdikleri için savaşmaktan asla çekinmeyen bir ruh yatıyor.

13. Ico - Ico

13. Ico - Ico

Fedakarlığı ve cesareti ile benim diyen büyüklere taş çıkartacak olan Ico kendi adını taşıyan bir oyuna sahip olarak bunu zaten fazlasıyla kanıtlıyor. Aradan geçen yıllara rağmen o hala oyun dünyasının unutmayacağı çocuk karakterlerden.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bla bla

7-9 favorim

Koray

Assassin's Creed Odyssey'de ana karakter olmasa da Phoibe'yi çok sevmiştim. *Spoiler İçerir!!!!* Ölünce inanılmaz sinirlenmiştim. Katilini yakalayana kadar d... Devamını Gör