Görüş Bildir
Haberler
Kendi Mutfağında Nasıl Bir Aşçı Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Kendi Mutfağında Nasıl Bir Aşçı Olduğunu Söylüyoruz!

mignon
02.12.2016 - 21:31

Herkes her mutfakta iyi bir aşçı olamaz da, kendi mutfağında harikalar yaratır. Bu sefer senin kendi mutfağındaki hünerlerinle ilgileniyoruz ve ne kadar iyi bir aşçı olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım; mutfakta bir düzenin var mıdır, yoksa her yer her yerde mi?

2. Peki diyelim ki bir arkadaşının evindesin ve senden bir şeyler hazırlaman bekleniyor. En kolay ne hazırlarsın?

3. Yemek yaparken anneni ne sıklıkla ararsın?

4. Peki kendi uydurduğun bir tarif var mı?

5. Ne sıklıkla dışarıdan yemek yersin diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin için yemek yapmak şu aşağıdakilerden hangisini çağrıştırıyor?

7. Peki aşçılık eğitimi almayı düşünür müsün?

8. Son olarak yemeklerin genel olarak beğenilir mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen mutfağın kralı/kraliçesisin!

Bizden sana söylenecek söz yok! Eskiden annenden aldığın bilgileri geliştirerek mükemmel bir şef olmuşsun. Hatta televizyondakileri de yeri gelince eleştiriyorsun. Kim senin yemeklerinin tadına baksa bir tabak daha istiyor. Acaba rica etsek bize de bir yemek yapar mısın?

Bu işi becereceksin ha gayret!

Az kaldı gerçekten! Biraz daha çaba ile sen de kendi mutfağının aşçısı olacaksın. Bu yolda emin adımlarla ilerliyorsun. Sadece çevrendekilerin özellikle annenin mutfak hakkındaki engin bilgilerini ve triklerini göz ardı etme. Sana her daim yol gösterecek ipuçlarını da deneye deneye geliştireceksin. Mutfağa girmek senin için stres değil huzur olsun.

Sen vasat bir aşçısın!

Evet mini minnacık bir bilgin var mutfağa dair ama sen mutfaktan çıkınca adeta savaş çıkmış gibi bir görüntü oluyor. Senin sorunun düzenle, aslında biraz düzeni oturtsan pratik bilgilerle çok daha iyi bir aşçı olabileceksin ama nedense istemiyorsun. Mutfağa girmek sana her seferinde işkence gibi geliyor. Gel yapma bir şans daha ver mutfağa!

Mutfağın yerini öğrenmen şart!

Üzülerek söylüyoruz ki sen mutfağın yerini bile bilmiyorsun. Eskiden anne yemekleriyle idare ediyordun şimdi ise sürekli dışarıdan sipariş veriyorsun. Aslında biraz çaba göstersen bu işi kıvırabilirsin ama senin ki tamamen üşengeçlikten. Hadi itiraf et sürekli fast food yemekten sen de sıkıldın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
369
204
150
53
22
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslıhan Yiğit

Bu işi becereceksin ha gayret!

Pasif Kullanıcı

Sen mutfağın kralı/kraliçesisin! Bizden sana söylenecek söz yok! Eskiden annenden aldığın bilgileri geliştirerek mükemmel bir şef olmuşsun. Hatta televizy... Devamını Gör

Pinklove

Bu işi becereceksin ha gayret! Az kaldı gerçekten! Biraz daha çaba ile sen de kendi mutfağının aşçısı olacaksın. Bu yolda emin adımlarla ilerliyorsun. Sadece... Devamını Gör