Görüş Bildir
Haberler
Kendi Kalesine 8 Gol

Kendi Kalesine 8 Gol

Fatih
07.02.2014 - 19:54

Kendi Kalesine 8 Gol

Son 10 dakikada kendi kalelerine 8 gol atan Bagheria hakkında soruşturma başlatılıyor.

İtalya'da Coppa Sicilia karşılaşmasında son 10 dakikada gelen 8 gol soruşturmaya alındı. Borgata Terrenove'nin 14-3 kazandığı karşılaşmada Bagheria şike yapmakla suçlanıyor.

Gruptaki üç takımdan ikisinin mücadelesinde skor 4-3'ken Borgata arka arkaya iki gol bularak durumu 6-3'e getirdi. İşler bundan sonra çığırından çıktı. Gruptan çıkmak için beraberlik gereken ve puandan ümidini kesen Bagheria'lı oyuncular kendi kalelerine üst üste sekiz gol attılar.

Bu sonuçla Borgata Terrenove, gruptaki diğer takım olan Partinicaudace'nin önünde averajla gruptan çıkmayı başardı.

Teknik direktörler şaşkın

Siciliaingol'a konuşan Borata teknik direktörü Ignazio Chianetta 'Aslında belli bir noktaya kadar çok çekişmeli bir maç oldu ama rakibimiz birden bir komedi sergilemeye başladı. Kaptanları bana gruptan Partinicaudace'nin değil bizim çıkmamızı istediklerini söyledi' dedi.

Partinicaudace teknik direktörü Giovanni Cammarata ise 'Bizim olayla hiç bir ilgimiz yoktu, kendi kalesine sekiz gol atmanın motivasyon kaynağını anlayamıyorum, bunun futbolla alakası yok. Umarım FIGC soruşturma açar' dedi.

FIGC(İtalyan Futbol Federasyonu) bölge temsilcisi Sandro Morgana ise 'Savcılarımızı bu konu hakkında bizzat bilgilendireceğim, ne tür bir yaptırım uygulanacağına karar vereceklerdir' dedi.

Rekora uzak kaldılar

Kendi kalelerine 8 gol atan Baghera futbolcuları dünya rekorunun oldukça uzağında kaldı. Rekor, 2002'de Madagaskar'da kırılmıştı. Hakemin verdiği bir kararı protesto eden Stade Olymique L'Emyrn futbolcuları, kendi kalelerine üst üste 149 gol atmışlar ve maç 149-0 As Adema lehine bitmişti.

TotemSpor

Kaynak: http://totemspor.com/haber/futbol/dun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın