Görüş Bildir
Haberler
Kelime Tamamlama Testine Göre Senin Kafanda Kaç Tahta Eksik?

etiket Kelime Tamamlama Testine Göre Senin Kafanda Kaç Tahta Eksik?

Trex
24.11.2016 - 17:05 Son Güncelleme: 21.03.2018 - 17:57

Bu psikometri testinde kelimelerin boşluklarını verilen harflerden biriyle dolduruyorsun ve biz sana kafanda kaç tahta eksik olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kafanda birkaç tahta eksik!

Kafanda birkaç tahta eksik!

Verdiğin cevaplara göre senin kafanda birkaç tahta eksik! Yani açık konuşalım. Senden biraz tırstık. Ne zaman ne yapacağını önceden kestirmem pek mümkün değil. Hayatın her alanından sürprizlere açıksın. Çoğu zaman kendi başına vakit geçirmeyi seçiyor ve kim bilir o zamanlarda neler neler düşünüyorsun, aklından neler neler geçiyor. Gerçekten senin aklından geçen şeylere akıl sır erdiremeyiz biz. Çünkü hiçbirimizin seninki kadar psikopat bir hayal gücü olduğunu zannetmiyoruz! Bu arada kafandaki eksik tahtalar senin zehir gibi bir zihne sahip olmanı sağlamış. O eksik tahtalar delilikle dahilik arasında seni getirip götürüyor. Son olarak halinden de çok memnunsun ;)

Tahtalarda çatlak var!

Tahtalarda çatlak var!

Verdiğin cevaplara göre kafandaki tahtalarda hafif çatlaklar var. Sen insan ilişkilerinden çok iyi olsan da bu hafif çatlaklar bazen insanlarla arana mesafe koymaya ihtiyaç duyduruyor. Çünkü bugüne kadar yaşadığın şeyler seni oldukça derinden etkilemiş ve onlardan uzak durmana neden olmuş. Ama yine de çok fazla yalnız olmaktan hoşlanmıyorsun. Hatta çoğu zaman kalabalıklar içinde bulunmaktan hoşlanıyorsun; ee arkadaş canlısı bir insansın sonuçta!  Kafandaki çatlakların aksine pırıl pırıl bir kalbin var. Kalbinde değil çatlak en ufak bir pürüz bile yok. Yaşadığın kötü tecrübeler yüzünden bazen aklından geçen son derece psikopat düşüncelere de karşı koyamıyorsun. Ama bununla baş etmeyi çok iyi öğrenmişsin; kötü şeyler düşündüğün zaman hemen insanlardan uzaklaşıyor ve bir süre kendini dinliyorsun. Sana bir şey söyleyelim mi? Çok iyi yapıyorsun güzel dostumuz! Aynen böyle devam et!

Kafan pek güzel!

Kafan pek güzel!

Verdiğin cevaplara göre kafan pek güzel senin! Hayatta bir denge tutturmuşsun ve o dengeyi asla bozmuyorsun. Sıfır risk politikasıyla hayatına devam ediyorsun. Bu tabi hayatının arada monotonlaşmasına yol açsa da güvenli kalmanı sağlıyor. Hayatına kolay kolay insan sokmuyorsun. Seninle dost olmak çok zor. Dost olabilenler kendini dünyanın en şanslı insanı saymalı. ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2318
1332
598
476
276
192
130
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kshatriya

asıl senin kafanda tahta eksik yelloz!11!!11!

Pasif Kullanıcı

Sıvacı geldi sıvacı! Eskiyen tahtalarınız alınır en uygun fiyate laminant parkeyle değiştirir. Beyin tahtası, omurilik tahtası, beyincik thatası her türlü ta... Devamını Gör

Ali Cabbar

tüm sapık şeyleri yazdım kafan çok iyi dedi, sonra tüm düzgün şeyleri yazdım kafanda eksik var dedi.

Can A.

Göt e göt demeyen çıkar mı ?

devrim devir

hahahaha