Görüş Bildir
Haberler
Kelime Bulmaca Oyununa Göre Bilinçaltında Ne Yatıyor?

Kelime Bulmaca Oyununa Göre Bilinçaltında Ne Yatıyor?

Trex
03.09.2015 - 13:14

Oyunumuz çok kolay. Sana bir kelime bulmaca veriyoruz ve bulmaca içinde yatay ve dikey olarak gizlenen en az dört harfli ilk gördüğün kelimeyi işaretliyorsun. Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5
İçeriğin Devamı Aşağıda

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks!

Seks!

Evet, gözüne ilk takılan kelimelere göre senin bilinçaltında seks yatıyor.  Adına da derler seks! Kimse seni bununla suçlayamaz. İnsanın doğasında var olan ve içgüdüsel gelişen bir DOĞA HARİKASI :) Tabi ki bu hazzı yaşamak insanı belirli ölçülerde mutlu ve huzurlu kılar.  Cinsellik senin için olmazsa olmaz. Ha bunu belki hiç yaşamadın ya da çok az yaşıyorsun ama şu gerçek ki bilinçaltın seks diyor.  Senin için duyguların hayatta pek yeri yok. Daha esnek olabilirsin :)

Kaybetme korkusu!

Kaybetme korkusu!

Evet, gözüne ilk takılan kelimelere göre senin bilinçaltında kaybetme korkusu yatıyor. Sevdiğin insanları kaybetmekten ölesiye korkuyorsun. İnsanlara duygusal olarak bağlandığın zaman onlarsız yapamayacağın endişesi her yerini kaplamış. Sakin ol :) Kimse bir yere gitmiyor. Ayrıca unutmayalım ki başlangıcı olan her şeyin bitişi vardır.  Başlanan her ilişki - öyle ya da böyle - bir gün bitecek. Sonsuza kadar devam edecek bir ilişki henüz mümkün olmadığına göre buna alışmalıyız. Ne dersin?

Yemek!

Yemek!

Evet, gözüne ilk takılan kelimelere göre senin bilinçaltında yemek yatıyor.  Her anlamda yemek senin için bir takıntı olmuş. Senin için bir hayat biçimi. Tabi bu takıntı seni düzenli bir insan da yapmış. Planlı bir insansın.  Ne zaman ne yapacağını önceden programlıyor ve deneyimlere önem veriyorsun. Yeni maceralara her zaman açıksın.   Yeni bir şeyin keşfi seni inanılmaz mutlu ediyor. Afiyet olsun :)

Sevgi!

Sevgi!
www.kadinlarkulubu.com

Evet, gözüne ilk takılan kelimelere göre senin bilinçaltında sevgi  yatıyor.  Adeta bir sevgi pıtırcığısın. Adeta sevmek ve sevilmek için yaratılmışsın. Sevimli bir hayvan görsen oradasın, minik bir çocuk görsen oradasın. Sevilmek de sevmek kadar hakkın elbette. Bu konuda biraz dünya sana karşı cimri bunun farkındasın. Ama umudunu hiç kaybetmemişsin. Bir gün o aradığın sevgi seni bulacak. Çünkü gözlerin onu arıyor.

Öfke!

Öfke!

Evet, gözüne ilk takılan kelimelere göre senin bilinçaltında öfke   yatıyor.  Her şeye ama her şeye çok kolay sinirlenip öfkelenebiliyorsun. İçinde adaletsizliklere karşı durmak bilmeyen bir öfke var. Duygusallığa prim vermeyen bir öfke bu. Gördüğün en ufak haksızlık seni çıldırtıyor. Bunu yapan en yakın dostların da olsa kendini tutamıyorsun. Varoluşundan gelen bu patlama senin çeşitli olumsuz kelimelerle yaftalanmana neden olsa da sen halinden memnunsun. Çünkü kendini doğru yolda hissediyorsun.

Şüphe!

Şüphe!

Evet, gözüne ilk takılan kelimelere göre senin bilinçaltında şüphecilik  yatıyor.  Kimseye güvenmiyorsun ki haklısın da. Herkesten her şeyden şüphe ediyorsun. Ama bu senin kuşkuculuğun sadece ilişkilerde değil her alanda böyle. Bilimsel ve metafizik konularda da her zaman şüphecisin. Hiçbir şey kesin değil senin için. Hiçbir konu hakkında kesin konuşmuyorsun. Değişmeyen tek şey değişim. Bugün çok güvenilen doğrular yarın yerle bir olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
667
299
157
131
101
91
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Elbir

En tepeyi göreni değilde, o en tepeye "seks" yazanın bilinç altında ne yatıyor acaba ?önce bir onu sorgulamak lazım.

Eşek kadar seks yazısını koyarsan oraya tabi ilk onu görürüm aaaa 😂

Rang de Basanti

keşke cevaplar gizlenmiş olsaydı biz istediğimizde açabilseydik böyle cevapları görünce insan ister istemez gözüne takılan şıkkı arıyor...