Görüş Bildir
Haberler
Kaza Geliyorum Demez! Duşta ya da Küvette Sevişmek İsteyenlere Tavsiyeler

Kaza Geliyorum Demez! Duşta ya da Küvette Sevişmek İsteyenlere Tavsiyeler

R.G.
22.04.2021 - 13:43

Duşta ve küvette sevişme fikri, yatak odasından sıkılanlar için güzel bir mola olabilir. Ama elbette ki bu molayı en keyifli şekilde değerlendirmeniz için dikkat etmeniz gereken şeyler var. Bu tecrübeyi en iyi hale getirebilmek için neler yapabilirsiniz? Hadi, birlikte inceleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Isıyı yükseltin

Isıyı yükseltin

Basit bir öneri gibi gözükebilir ama duş başlığının siz sürekli hareket halindeyken tüm alanı kaplayamayacağını hesaba kattığınızda ısının önemini anlayacaksınız. Unutmayın, siz ya da partneriniz soğuktan donarken bu tecrübenin tadını çıkaramazsınız.

Kayganlaştırıcı kullanın

Kayganlaştırıcı kullanın

Evet duşta veya banyoda, suyun altındayken kayganlaştırıcıya ihtiyacınızın olmayacağını düşünebilirsiniz fakat duşun altına girdiğinizde bunun doğru olmadığını anlayacaksınız. Friksiyonu azaltarak daha kaygan ve daha iyi bir tecrübe yaşamak için su geçirmeyen silikon kayganlaştırıcıları kullanmalısınız. Siz sıcak anlar yaşarken bir şeylerin patlamasını istemezsiniz.

İyice durulandığınızdan emin olun

İyice durulandığınızdan emin olun

Sabun, şampuan ve saç kremi düşündüğünüzden daha kaygan olabilir. Bir şeylere başlamadan önce yapışkan kalıntılardan tam olarak kurtulmak için iyice durulanmakta fayda var. Bu sayede hem istenmeyen kaymaları önler hem de kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Ayakta kalmaya çalışın!

Ayakta kalmaya çalışın!

Eğer yeterince kararlıysanız ister duşta ister küvette olun, normalde kullandığınız birçok pozisyonu burada da kullanabilirsiniz. Fakat bu her zaman iyi bir fikir olmayabilir. Eğer özel dizaynlı bir banyoya sahip değilseniz mümkün olduğunca ayakta olduğunuz pozisyonları denemelisiniz. Her zaman ayağınızı yere basmanızda fayda var.

Duş matı alın

Duş matı alın

Duşta harika dakikalar geçirmek isterken kayıp düşerek kendinizi veya partnerinizi yaralayabilirsiniz. Bu durumlara düşmemek için kaymaz duş matına yatırım yapmak hiç de fena bir fikir değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkat kaygan zemin!

Dikkat kaygan zemin!

Birçok insan duşta sevişme esnasında değil, banyodan çıktıktan sonra ev kazalarına maruz kalıyor. Duştan çıktıktan sonra bastığınız yere dikkat etmeyi unutmayın.

Kurulanmayı unutmayın

Kurulanmayı unutmayın

Suda uzun süre kalmak, bakteri ve mantar olasılığını artırabilir. Küçük duş maceranızdan sonra sıkıca kurulanmayı unutmayın.

Her zaman korunun!

Her zaman korunun!

Duşta ya da küvette sevişmek kimilerine daha temiz ve sağlıklı gelebilir ancak banyo sizi tüm tehlikelerden korumaz. Güvenli bir cinsel hayat için her zaman önleminizi almayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
6
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın