Görüş Bildir
Haberler
Kaz Dağları'nda 350.000 Ağaç Yok Edilmişti: Bakan 'En Hızlı Şekilde Ağaçlandıracağız' Dedi...

Kaz Dağları'nda 350.000 Ağaç Yok Edilmişti: Bakan 'En Hızlı Şekilde Ağaçlandıracağız' Dedi...

Ulaş
11.03.2021 - 13:41

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kanadalı Alamos Gold şirketi tarafından Çanakkale'nin Kirazlı köyünde yürütülen altın madeni projesi nedeniyle 350 bin ağacın kesildiği Kazdağları'nın en hızlı şekilde ağaçlandırılacağını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen '2020 Yılı Yeşilin EN'leri Ödül Töreni'ne katıldı.

Bakan Pakdemirli'nin konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. 'En Etkin Orman Gönüllüsü' ödülünü almak için sahneye gelen sanatçı Haluk Levent, Kazdağları'nda tahrip edilen alanın fotoğrafını göstererek, 'Sayın Bakanımız daha önce bir söz verdi ve yerine getirdi. Ona teşekkürlerimizi sunduk. Şimdi bu ödülü hak etmem için Kazdağları'nda Kiraz Balanlı halkından geliyorum. Buradaki firmanın yetkilerine son verdi Sayın Bakanımız. Bizler teşekkürlerimizi ilettik. Ama dedim ki 'bu ödülü hak etmem için şuraların ağaçlandırılması müjdesini ne zaman verebiliriz' dedi.

Bunun üzerine Bakan Pakdemirli, 'En hızlı şekilde buralar ağaçlandırılacak, hiç merak etme' yanıtını verdi.

Bakan Pakdemirli, ağaçlandırma çalışmalarında Haluk Levent'in çalışmasını da istedi. Ardından diğer ödül kazanan kişilerin ödülleri takdim edildi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
10
6
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ControlTheTerror

Ağaçların kesilmesine izin ver. Sonra da ağaçlandırma yapacağız de. Bu nasıl bir utanmazlık böyle.

Gökhan Öktem

Sadece ağaç kesilmedi ormanda yaşayan canlılar ne oldu geçen senede göstermelik fidanlar ekildi kaç tanesi tuttu

Hayrettin Çelik

Fidanı dikince 1günde ağaç olmuyor. Nasıl bir mantıktır. Ağaçların kesimini engelleme sonra biz dikecez de... Biraz önce mantık yazmışım geri alıyorummm