Görüş Bildir
Haberler
Kayyumdan Bugün'ün Manşetini Savunan Çalışana: 'Çık Dışarı İş Akdin Feshedildi'

Kayyumdan Bugün'ün Manşetini Savunan Çalışana: 'Çık Dışarı İş Akdin Feshedildi'

Onedio Medya
29.10.2015 - 15:08 Son Güncelleme: 29.10.2015 - 15:11

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni görevden alındı. Gazete çalışanları ile bu sabah saatlerinde toplantı yapan kayyum, bugün gazetenin manşetinde yer alan 'Kayyumla gasp' manşetini savunan çalışanı işten çıkardı. Olay anı Periscope'ta canlı yayınlandı ve kameralara böyle yansıdı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koza İpek Holding’e kayyum atanan yetkililer, sabah saatlerinde gazete çalışanlarıyla bir toplantı yaptı.

İşte toplantıda yaşananlar…

Gazetenin muhabirlerinden Cihan Acar, toplantıyı Periscope'tan canlı yayınladı ve sonrasında YouTube hesabından paylaştı.

Bugün Gazetesi’nin yayınlanmaya devam edeceğini söyleyen kayyum atananlardan Av. Hasan Ölçer ile çalışanlar arasında gazete manşeti nedeniyle gerginlik yaşandı.

Gazetenin bugün basılmayan manşetini rezalet olarak değerlendiren kayyum Hasan Ölçer’e bir çalışan, “Gazete bizim namusumuz” diyerek tepki gösterdi. Ortam gerginleşirken Av. Hasan Ölçer, ‘Çık dışarı iş akdin feshedildi” diyerek bir çalışanı işten kovdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha sonra “Kayyumla gasp” manşetini gösteren Hasan Ölçer, “Bu düşüncede arkadaşımız varsa, biz çalışmak istemiyoruz. Mahkeme kararına gasp diyemezsiniz” dedi.

Bugün ve Millet gazetelerinin 29 Ekim Perşembe günü nüshalarını inceleyen kayyum heyeti, gazeteleri yayına uygun bulmadığı için basıma izin vermemişti.

Ersoy Dede iddiasına yalanlama

Öte yandan, bu sabah sosyal medyada gazetenin başına Akit yazarı Ersoy Dede’nin getirildiği yazıldı. Ancak Dede bu iddiaları Twitter adresinden yalanladı.

DHA 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
30
28
22
7
7
0