Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor 0-1 Fenerbahçe

Kayserispor 0-1 Fenerbahçe

Enver K.
18.10.2015 - 16:05 Son Güncelleme: 18.10.2015 - 19:26

Pereira: "3 puanı aldığımız için mutluyuz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kayserispor maçının ardından kısa bir değerlendirmede bulundu. Vitor Pereira, aldıkları 3 puanın önemine dikkat çekerken, Gökhan Gönül ve Nani'nin durumları hakkında da konuştu.

Portekizli teknik adam Kayserispor maçında en önemli şeyin 3 puan olduğunu söylerken, ''Beklediğimiz gibi zor bir karşılaşma oldu. Yüksek bir zeminde oynadık. Gerçekten bizi çok zorlayan bir rakibe karşı oynadık. Ama en önemli nokta bu akşam bizim için 3 puandı. Bu 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Bu hafta galibiyeti çok istiyorduk. Haftaya galibiyetle başlıyoruz. Bu akşamın en güzel, en olumlu noktası bu oldu bizim için'' ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira, Nani ve Gökhan Gönül'ün durumları hakkında da kısa bir açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

''Çok uzun zamandır Gökhan Gönül oynamıyordu. O da başlayacak. Ağrısı kalmadı. Oynayabilecek durumda. O da bu takımda fırsat bulacak. Şener de tüm maçlarda oynadı ve yorgun durumda. Bildiğiniz gibi sakattı ama şu andan sonra o da fırsat bulmaya başlayacak.''

''Nani'nin durumunu yarın daha net bir şekilde göreceğiz. Teknik direktör bireysel olarak oyunculara bakmaz. Takım olarak bakar, 25-26 oyuncuyu yönetir. Takımı için elinden geleni yapar. Bunu anlamamız, saygıyla karşılamamız gerekiyor. Dünyanın her ülkesinde çok önemli yıldızları olan kulüplerde bu kadro yönetimini görebiliyoruz. Bazen biri oynuyor, bazen diğeri...''

''Taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar onlar bizleydi. Bu akşamki galibiyeti ben onlara armağan ediyorum.'

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/pereir...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kafkas: "Gerekirse 10 yıl ceza alırım"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas , Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Biliyorsunuz kalite bu işte en önemli rol. Van Persie'nin attığı müthiş bir frikik golü var. Onlar bizim girdiğimiz pozisyonlara girse, çerçeveyi buluyorlardı. Genç oyuncularımız var. Zorluklar içerisinden geldik buraya. Oyun anlayışımızı geliştireceğiz, daha sıkı çalışacağız. Hedefimiz ligde kalmak. Bu sene Kayserispor ligde tutunursa, önümüzdeki sezon eski Kayserispor gelecektir. Devre arasına kadar puanları toplayıp, sonra takviyelerle ligde kalmak için gerekeni yapacağız'

'Kayserispor'un oynadığı oyun ile aldığı neticeler doğru orantılı değil. Her hafta kazanabilecek, puan çıkartabilecek oyun oynadık. 8 haftanın 6,5'unda belli prensiplerle oynamaya çalışan bir Kayserispor var. Ben antrenörüm şansına da inanırım'

'Kalkavan'a şunu söyledim, ben uzun zamandır hakemlerle ilgili bir şey söylemiyorum. Benim oyuncularım ile rakibin oyuncularına davranışlar arasında fark var. Bizim öncelikle bir onurumuz var. Doğru davranacak. Nasıl büyük takım oyuncularına davranıyorsan, bizim oyuncularımıza da aynı ilgiyi göstereceksin Mete Kalkavan. Bunu yapacaksın. Gerisini MHK yapacak. Yapmazsa, gerekirse 10 yıl ceza alırım. İnsanlık onuruna yapılan her şeyin karşısındayım. Önce onurumuz var'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Kayserispor 0-1 Fenerbahçe

Kayserispor 0-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, rakibini yıldız golcüsü Robin van Persie'nin golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax deplasmanına çıkacak olan sarı lacivertliler, ligde yoluna kayıpsız devam etti.

Dakikalar 30'u gösterdiğinde Nani'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest  vuruşta topun başına geçen Van Persie'nin sol ayağıyla attığı şut kaleciyi çaresiz bıraktı ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

Hollandalı yıldız son frikik golünü 9 Aralık 2012'de Manchester United formasıyla Manchester City'ye atmıştı. Van Persie 3 yıl sonra bir frikik golü atmış oldu.

Mücadelenin ikinci yarısında Volkan Demirel, yaptığı kritik kurtarışlarla Kayserispor'un skora denge getirmesine izin vermedi.

Kayserispor'da Mustafa Akbaş, 83. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Hafta arasında Avrupa Ligi'nde Ajax, hafta sonu da kendi evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe puanını 17'ye çıkardı. Son 5  haftadır gol atamayan Kayserispor da 5 puanda kaldı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/655774987199127552

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımını 5  değişikle sahaya sürdü. Ligin 8. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Portekizli teknik adam son oynanan Akhisar Belediyespor maçına göre ilk 11'de 5 değişiklik yaptı.

Tecrübeli teknik adam, Diego, Alper Potuk, Caner Erkin ile sakatlıkları bulunan Raul Meireles ve Bruno Alves'in yerlerine, Kayserispor maçında savunmada Ba, sol bekte Hasan Ali Kaldırım, orta sahada Josef, sağ açıkta Markovic ve ileri uçta Robin van Persie'ye şans verdi.

Sarı-lacivertli ekipte Kayseri'ye getirilen Ertuğrul Taşkıran maç kadrosunda yer almazken, sakatlıkları bulunan Meireles, Alves ve Volkan Şen de İstanbul'da bırakılmıştı.

Kayseri'de gergin anlar

Kayseri'de gergin anlar

Maçın uzatma dakikaların oynanırken Kayserisporlu Furkan Özçal ile Fenerbahçelı kaleci Volkan Demirel arasında tartışma yaşandı. Furkan Özçal ile bir süre tartışan Volkan Demirel'in üzerine daha sonra Deniz Türüç, ve Zeki Yavru da gitti.

Yaşanan tartışmaya daha sonra Fenerbahçeli diğer oyuncular da dahil oldu ve oyuncular ayrıldı. Hakem Mete Kalkavan bu pozisyonun ardından Volkan Demirel'e sarı kart gösterdi.

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas da bu anlarda saha kenarında çok sinirlendi. Sinirlenerek sahaya girmek isteyen Kafkas'ı yardımcıları durdurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Jazeera & Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
19
16
8
4
4
0