Görüş Bildir
Haberler
Kayseri Erciyesspor Taraftarı Yabancı Hakem İstiyor

Kayseri Erciyesspor Taraftarı Yabancı Hakem İstiyor

Batuhan
22.12.2014 - 15:33

Kayseri Erciyes Taraftar Derneği, Fenerbahçe maçında yaşanan hakem hataları nedeniyle takımlarının bundan sonra 3 büyüklerle yapacağı maçlara yabancı hakem verilmesini istedi.

Dernek başkanı Durdu Havur, maçta verilen haksız penaltı yüzünden Türk hakemleri hakkındaki düşüncelerinin tamamen olumsuz olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

”Kayseri Erciyesspor aleyhine çok kolay düdük çalan hakemler, aynı pozisyonlarda büyük takımlar için aynı kararı vermekten korkmaktadır. 3 büyük kulüp futbolcuları hakem üzerinde baskı kurarak istedikleri kararın verilmesini sağlayabiliyorlar. Medyanın reyting ve tiraj kaygısı, haksız kararlara zemin hazırlamakta ve hakemler üzerinde baskı kurulmaktadır. Bu şartlar altında karar veren hakemler sürekli hata yapmaya mahkumdur. Çünkü balık baştan kokmuştur. Fenerbahçe maçında hakem yerine vicdanlı bir Fenerbahçe taraftarı bu maçı yönetseydi, o pozisyonda asla penaltı vermeyip faule hükmederdi. 3 büyüklerle olan maçlarımıza yabancı hakem istiyoruz. Çünkü Türk hakemlerine zerre kadar güvenmiyoruz.” 

DHA

Kaynak: http://zete.com/kayseri-erciyesspor-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0