Görüş Bildir
Haberler
Kaynana, Her Yerde Kaynana; Kraliçe Elizabeth'in Kate Middleton ile Feci Ters Düştüğü 10 Konu

Kaynana, Her Yerde Kaynana; Kraliçe Elizabeth'in Kate Middleton ile Feci Ters Düştüğü 10 Konu

Arslan Ural Karabağlı
30.06.2015 - 23:22 Son Güncelleme: 01.07.2015 - 17:26

1. Saçlarının Uzunluğu

1. Saçlarının Uzunluğu

Dünyanın neresine giderseniz gidin, neredeyse tüm kadınlar, Kate Middleton'a uzun saçlarının çok yakıştığı konusunda hem fikirdir. Ancak kraliçe bu konuda farklı düşünüyor olsa gerek. Zira kraliyet kuaförüne, Middeleton'ın saçlarını 10 santimetre kadar kısaltması için bir talimat verdiği iddia ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Bazı Davetlere İcabet Etmemesi

2. Bazı Davetlere İcabet Etmemesi

Bundan birkaç yıl önce Middeleton, kraliçenin kendisine yolladığı 'noel' davetini reddetmişti. Sebebi ise kendi ailesi ile birlikte olmak istemesiydi. Kraliçeyi oldukça sinirlendiren bu tavrın üzerine, yaşananlardan medyanın haberdar olması da, adeta tuz biber olmuştu.

3. Üstsüz Güneşlenirken Yakalanması

3. Üstsüz Güneşlenirken Yakalanması

Kraliyet ailesinin bir ferdinin, gazetecilerden yani magazin medyasından uzak bir hayat yaşayabileceğini kim düşünebilir ki? Middleton'un üstsüz güneşlenirken çekilen fotoğrafları, medyaya yansıdığında, Kraliçe'nin öfkesini en çok çeken şeylerden birisi de bu olmuş.

4. Kız Kardeşinin İşe Girmesi

4. Kız Kardeşinin İşe Girmesi

Kraliçenin her daim radarında olan tek isim elbette Kate Middleton değil. Çünkü kardeşi Pippa Middleton'nın hayatı da, basının ve kamuoyunun ilgisini en az Kate kadar çekiyor. Hatta bir süre önce Pippa'nın NBC'de oldukça iyi bir maaşla işe girmesi, söylenenlere göre Kraliçe'yi bir hayli sinirlendirmiş. Çünkü Pippa'nın işe girmesinde, ablası Kate'in kraliyet nüfuzunu kullandığını düşünüyormuş.

5. Dolgu Topuk

5. Dolgu Topuk

Middleton'un sokağa çıkarken yüksek topuklu veyahut dolgu topuklu ayakkabıları tercih etmesi, Kraliçe'yi bir hayli sıkan konuların başında geliyormuş. Çünkü ona göre bu tür ayakkabılar giymek, tamamıyla uygunsuz bir davranışmış.

6. Sosyalleşme

6. Sosyalleşme

Kraliçe muhtemelen kendi gençliğiyle kıyaslıyor olacak ki, Middleton'un bir kraliyet mensubundan çok, halktan biriymiş gibi yaşamasına oldukça bozuluyormuş. Özellikle de spor müsabakalarına gitmesine.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ailesi

7. Ailesi

Belki öfkelendirmiyor ama Kate Middleton'un 'soylu!?' bir aileden gelmiyor olması, Kraliçe'nin pek de hoşuna giden bir durum değil.

8. Ev Tercihi

8. Ev Tercihi

Evlendikten sonra Middleton'un ilk yaptığı şeylerden birisi de, sarayda oturmak yerine, kendilerine ait bir evde oturmak istemesi oldu. Tabii bu da yüzlerce yıllık bir geleneğin yıkılması anlamına geliyordu. E bu durumun en çok kim rahatsız etmiş olabileceğini tahmin edersiniz...

9. Gelinlik Seçimi

9. Gelinlik Seçimi

Düğün sonrası neredeyse tüm dünya basını Kate Middleton'un gelinlik seçiminin ne denli doğru olduğunu konuşuyordu. Hatta ortalık övgülerden geçilmiyordu. Ancak Middleton, kendi gelinliğini seçerek, Kraliçe'nin kendisi için beğendiği gelinliğe bir nevi itiraz etmişti. Hatta birlikte gelinliğe bakmaya gittiklerinde, Kraliçe'nin seçimini gören Kate Middleton'un, gelinliğe bakarak 'tüyler ürpertici' dediğini söyleyenler bile var.

10. Sıklıkla Mini Giymesi

10. Sıklıkla Mini Giymesi

Şunu itiraf etmeliyiz ki, Kate Middleton her haliyle dikkat çeken, tam bir stil ikonu. Yıllar içinde kıyafet seçimlerinde birçok değişiklikler oldu. Ancak bunlar yaşıyla ilgili şeylerdi. Yani zaman geçtikçe o da, tıpkı kıyafetleri gibi yenilenmeye devam etti. Belki giyim tercihleriyle ilgili her şey değişti ama mini sevdası olduğu gibi kaldı. Halen kullanıyor ve kendine de oldukça yakıştırıyor. Ancak bu durum, onu giyim kuşam tercihleri konusunda sürekli eleştiren Kraliçe'nin hiç de hoşuna gitmiyormuş. E topuklu ayakkabıyı uygunsuz bulduğunu düşünürsek, mini eteğe kim bilir neler diyordur..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
15
13
8
5
4
4