Görüş Bildir
Haberler
Kayıp Suriyeli'nin Cesedi Valizde Bulundu

Kayıp Suriyeli'nin Cesedi Valizde Bulundu

ATKN
01.12.2014 - 17:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahramanmaraş'ta akibetinden 2 aydır haber alınamayan ve fidye için kaçırıldığı öne sürülen Suriyeli 19 yaşındaki Amir Hammadi'nin cesedi valiz içerisinde, elleri kelepçeli ve ağzı bezle kapatılmış halde bulundu.

Polis, Hammadi'yi 50 bin dolar fidye için kaçırıp öldürdüğü iddia edilen Suriyeli 2 kişiyi Şanlıurfa'da operasyonla gözaltına aldı.

Ülkesindeki iç karışıklıktan 8 ay önce ailesiyle birlikte kaçarak Kahramanmaraş'a gelen Amir Hammadi, 2 ay önce ortadan kayboldu. Kimliği belirsiz kişiler, Amir Hammadi'nin valiz içerisinde, elleri kelepçeli ve ağzı bezle kapatılmış halde fotoğrafını çekip cep telefonuyla babası Velit Hammadi'ye göndererek 50 bin dolar fidye istedi. Baba Velit Hammadi'nin başvurusu üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, fotoğrafın gönderildiği cep telefonundan şüphelilerin Şanlıurfa'da olduğu bilgisine ulaştı. Polis, Amir Hammadi'yi kaçırdığı öne sürülen Suriyeli Şeyhvan A. ile Omar İ.'yi, Şanlıurfa'da gizlendikleri adrese baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarında cinayeti itiraf eden Şeyhvan A. ile Omar İ., öldürdükleri Amir Hammadi'nin cesedinin yerini de söyledi. Polis, 2 şüphelinin gösterdiği Gaziantep-Kahramanmaraş karayolundaki bir arazide Amir Hammadi'nin valiz içerisinde elleri kelepçeli ve ağzı bez parçası ile bağlı halde cesedini buldu. Hammadi'nin cesedi, otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Emniyetteki işlemleri süren 2 şüphelinin ise adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/kayip-suriyeli-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0