Görüş Bildir
Haberler
Kaşların Senin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Kaşların Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Yung Boş Ada
30.06.2016 - 18:45

Kaşlarımız aslında karakterimizin bir yansımasıdır. Birçok kişinin kaşlarına bakarak onun nasıl biri olduğu hakkında bilgi edinebilirsiniz. İşte bugün biz de bunu yapacak ve senin kaşlarına bakarak nasıl biri olduğunu söyleyeceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaşların bunlardan hangisine daha çok benziyor?

Yaratıcılıkta uzaysın!

Yaratıcılıkta uzaysın!

Sen gerçekten inanılmaz yaratıcı bir insansın. Ama bunu sadece görsel ve sanatsal yaratıcılık olarak anlama. Yaratıcı bir zekaya sahipsin ve her türlü durumda kendine kolayca pratik çözümler üretebiliyorsun. Mesela seni kilitli bir odaya koyup eline çok saçma bir eşya versek sen onunla bile o odadan çıkmanın yolunu bulursun! Sen yaratıcılığın ve pratikliğin zirvesisin adeta!

Eğlence senin göbek adın!

Eğlence senin göbek adın!

Gerçekten abartmıyoruz, senin göbek adını eğlence koysalar yeriymiş yani! Çünkü gerçekten her yerde her anda mutlaka bir şekilde eğlenmeyi ve kendini rahatlatmayı beceriyorsun. İnsanlar seninle vakit geçirmeyi çok seviyor, çünkü senin yanında sıkılmanın imkansız olduğunu çok ama çok iyi biliyorlar. Şimdi neden alakasız da olsa insanların seni arayıp seninle vakit geçirmek istediğini anladın değil mi? Bir ara bizimle de takılmak istemez misin?

Merhametin kitabını yazarsın!

Merhametin kitabını yazarsın!

Sen gerçekten sadece etrafındaki değil, tüm insanların duygularına inanılmaz önem veriyor ve herkesi, istisnasız herkesi seviyorsun. Senin hayatında nefret diye bir şey yok, sen olsa olsa gıcık olursun, ama nefret edemezsin. Kimseyi kıramazsın çünkü, karıncayı bile incitemez derler ya, hah tam o hesap! Keşke herkes senin gibi olsa ve dünya mükemmel bir yer olsa!

Tarz mısın mübarek?

Tarz mısın mübarek?

Sakin ve gizemli duruşun, havalı tavırların ve aklı başında davranışların ile sen gerçekten yeryüzüne gelmiş en tarz ve en karizmatik insanlardan birisin. Bu tarzının giyimine de yansıdığını zaten biliyoruz, ama iş bununla sınırlı kalmıyor. Sen tarzını ev dekorasyonunda bile gösteriyorsun. Etrafındaki herkes sana hayran, bizden söylemesi!

Mantık kralı/kraliçesi sensin!

Mantık kralı/kraliçesi sensin!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en mantıklı ve ayakları yere sapasağlam basan insanlardan birisin. Hayatını bir kere daima mantık çerçevesinde yaşadığın için hata yapma payını en aza indiriyorsun, ama bu demek değil ki duygusuzsun; aksine, duygularını da çok güzel bir şekilde yaşamayı biliyorsun. Bazen bu son derece bilgece ve tecrübeli tavırlarından dolayı insanların senden sıkıldığını düşünüyorsun. Ama çok yanlış düşünüyorsun; çünkü onlar senden sıkılmak yerine senden bir şeyler öğrenmeyi tercih ediyorlar. Sürekli gelip senin tavsiyelerini almalarından belli değil mi zaten bu?

Denge senin hayatının temeli!

Denge senin hayatının temeli!

Gerçekten bugüne kadar gördüğümüz en dengeli insanlardan birisin. Özellikle karakterin: Ne aşırı dışa dönük, ne de içe dönüksün. Ortama uyum sağlamayı ve ikisi arasındaki dengeyi tutturmayı her zaman becerirsin. Yeri gelir arkadaşlarınla dışarı çıkarken yeri geldiğinde de kendi kendine vakit geçirebilir ve bundan son derece zevk alabilirsin. Sen aslında hepimizin bulması gerektiği o dengeyi yakalamış nadir insanlardan birisin güzel dostumuz!

Sadakatlilikte en üst seviyesin!

Sadakatlilikte en üst seviyesin!

Sen adeta sadakat kavramını yeni seviyelere taşıyan inanılmaz bir insansın be güzel dostumuz! Sadakat deyince bunu yanlış anlama ama, sadece sevgiliye/eşe olan sadakatten bahsetmiyoruz. Aynı zamanda aileye, dostlara ve hatta yeni tanıştığın insanlara karşı bile olan sadakat seninki. Birine bir söz verdiysen onu ne pahasına olursa olsun tutar, kimseye ihanet etmezsin. Ayrıca kimseden de korkmazsın! Senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var be güzel insan!

Patronluk senin kanında var!

Patronluk senin kanında var!

Sen resmen bu dünyaya patronluk yapmaya gelmiş gibisin! Etrafındaki insanları yönetmeyi inanılmaz seviyor ve inan bize bunu çok iyi yapıyorsun. Liderlik vasıfların zaten var ona hiç girmeyeceğiz, ama diğer yandan da inanılmaz bir ikna kabiliyetin var. Ne istediğini her zaman çok iyi bilir ve her ne pahasına olursa olsun daima alırsın! Senden aslında korkulur yani ;)

Dürüstlük taşıyor her yerinden!

Dürüstlük taşıyor her yerinden!

Kabul et şimdi mütevazilik yapma! Sen bu dünyaya gelmiş en dürüst, kesinlikle eeeen dürüst insansın! Hatta bazen fazla bile dürüstsün; elinde değil, yalan söyleyemiyorsun işte. Yalan söyleme becerisi asla ve asla verilmemiş sana yani; zaten söylemek de istemiyorsun. Kısaca bu dürüstlüğün senin için hem verilmiş bir hediye, hem de lanet olduğunu söyleyebiliriz. Neyse ama öyle düşünme, ne demişler 'En kötü gerçek en iyi yalandan bile daha iyidir!'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
984
395
313
184
56
45
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isimsiz soyisimsiz

Hiçbir işe yaramayan sınıflandırma çabaları.

dalgıç hayaller

biraz ego kimseye zarar vermez :)

Sevilay

Gel egom beraber test çözelim

Sena

Saçmalığa bak . Sonunda kaşlarıda konuşturdular