Görüş Bildir
Haberler
Kaş Rengine Uygun Kaş Kalemini Nasıl Seçebilirsin?

Kaş Rengine Uygun Kaş Kalemini Nasıl Seçebilirsin?

Makyaj.com
12.11.2015 - 13:36

2015 yılına damgasını vuran doğal ve kalın kaş modası tüm hızıyla devam ediyor. Moda haftalarında, sokaklarda gördüğümüz kalın kaş furyasına eminiz aramızda katılmayan kalmamıştır. Makyaj çantamızın en önemli kurtarıcıları, kaş kalemleri, farları ve kaş jelleri oluverdi. Artık elimiz cımbıza gitmiyor, doğal kaşlarımızın keyfini çıkarıyoruz. Peki, kaşlarını kalemle doldururken hangi rengi tercih ediyorsun? Yanlış kaş kalemi kullanmak, en büyük makyaj hatalarından biridir. Bu hataya düşmemek için, senin için hazırladığımız rehbere göz atmanı öneriyoruz.

Doğru kaş kalemi rengi nasıl seçilir?

Kaşlarının arasındaki boşlukları doldurmak için kullandığın kaş kalemini, her zaman kaş renginden bir ton açık almalısın. Kaş kalemi seçerken, kaş rengini baz almalısın, saç rengini değil. Kaş kalemi alırken, yapısının yumuşak olmasına da dikkat etmelisin. Kaşlarını küstürmek istemezsin, değil mi?

Sarışınlar

Sarışın kadınlar, kaş kalemi alırken sıcak tonları tercih etmeliler. Küllü ve gri tonlarından kaçınmalısın. Kaş renginin bir ton açık rengi, kaşlarının arasındaki boşluğu en doğal biçimde kapatacaktır. Kaşlarını doldurmadan önce, kaş fırçası veya diş fırçasıyla kaşlarını yukarı doğru tarayıp, boşlukları tespit edebilirsin.

Kumral tenliler

Kumral tenli kadınlar, çok koyu olmayan kahverengi tonlarında kaş kalemi almalılar. Kaş kalemi alırken, mutlaka kaş rengine uyup uymadığını kontrol etmelisin. Yumuşak uçlu kalemler, kaşlarının kırılmasını önleyecektir.

Esmer tenliler

Esmer tenli kadınların en büyük hatası, siyah kaş kalemi kullanmalarıdır. Siyah saçların olsa dahi, çok koyu kahverengi kaş kalemi kullanmalısın. Siyah kaş kalemi, kaşlarının doğal görünümüne uymayacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
60
21
9
9
9
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kubb

bazı esmer arkadaşlarım kaşlarını kurşun kalemle dolduruyor sonuç ilginç derecede başarılı :D ben gri tonlarda kalemleri koyu kahveden daha başarılı buluyorum