Görüş Bildir
Haberler
Kartal: "van Persie'yi Oynatmamak Hocanın Takdiridir"

Kartal: "van Persie'yi Oynatmamak Hocanın Takdiridir"

Fatih
29.09.2015 - 21:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'deki teknik adamlık görevinden istifa eden İsmail Kartal TRTSPOR'da yayınlanan ''Sporda Bugün'' programına konuk olarak katıldı.

''Derbinin kırılma anı...''

Derbinin kırılma anlarından bir tanesi Van Persie'nin direkten dönen pozisyonuydu.Beşiktaş'ta bazı oyuncuların hazır olmadığını görüyorum. Buna rağmen kazandılar ve önemli bir üç puan aldılar. Beşiktaş derbiyi kaybedip puan farkı 6'ya çıksaydı siyah beyazlılar lig yarışından kopabilirdi. 

''Deniz Çoban yorumu''

Bir hakemin çıkıp canlı yayında özür dilemesi büyük bir cesaret örneğidir. Deniz Çoban hakemliği bırakmamalı. Rıza hocamız da hakemimize destek olmuş. Tebrik ediyorum.

''Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyon olacağına kim inanıyordu?'' 

Geçen sezon hangi Galatasaraylı taraftar şampiyon olacağına inanıyordu? Hamza Hamzaoğlu geldi, şampiyon yaptı. Şimdi Hamza Hamzaoğlu protesto ediliyor.Böyle bir şey olmaması lazım. Kaç tane Hamza hoca var ki?Dün akşam Ertuğrul hocanın durumuna baktım. Çok üzüldüm. Bunların olmaması lazım. 

''Türkiye'de antrenörlerin hayatı haftalıktır''

Türkiye'de antrenörlerin hayatı haftalıktır. Taraftar ve yönetim hep galibiyet bekliyor. Durum böyle olunca da teknik direktörler genç futbolculara yeteri kadar şans veremiyor. Daha büyük paralara transfer ettiğiniz futbolcular yanınızda otururken genç futbolcuların şans bulması çok zor. Uygar Mert'e geçen sezon kupada şans verdim ama lig maçlarında şans veremedim. Çünkü şampiyon olmak zorundaydım.

''Van Persie'yi oynatmamak...''

Van Persie gücü yettiği kadar Fenerbahçe takımında oynamalıdır. Oynatmamak hocanın takdiridir. Futbolda yıldız oyuncuların egosu yüksektir. Önemli olan teknik adamların o isimlere yaklaşımıdır. Geçen sezon Caner'i oyundan çıkarttığımda bana tepki koymuştu. Caner camiadan özür diledi ve bir daha sorun yaşamadık. 

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/futbo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın