Görüş Bildir
Haberler
Kartal Olimpiyat'ta Uçtu!

Kartal Olimpiyat'ta Uçtu!

Fatih
31.01.2014 - 21:59

Kartal Olimpiyat'ta Uçtu!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kayseri Erciyesspor'u 3-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta açılış maçında Beşiktaş, ligin dibine demir atan ve sıkıntılı bir süreç yaşayan Kayseri Erciyesspor'u 3-2 ile geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Trabzonspor beraberliği ile başlayan Beşiktaş, Cüneyt Çakır'ın yönettiği ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta 3 puanı 43. dakikada Fernandes, 53. dakikada Gökhan Töre ve 57. dakikada da Oğuzhan Özyakup'un golleriyle aldı. Konuk Kayseri Erciyesspor'un gollerini ise 68. dakikada Mangane ve 90. dakikada da Vleminckx attı.

Bu sonuçla bir maçı eksik Beşiktaş puanını 33'e çıkardı ve 3. sıraya yükseldi. Kayseri Erciyesspor ise 12 puanda kalırken -20 averajla 18. sıraya indi.

POZİSYONLAR

6- dakikada Yasin'in ceza alanı önünde dönerek yerden şutunda kaleci Tolga, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

18- dakikada Almeida'nın sol çaprazdan sert vuruşunda, savunmaya çarpan top kornere gitti.

27- dakikada Serdar'ın uzun pasında ceza yayı içinde topla buluşan Olcay, meşin yuvarlağı ceza alanı içine giren Fernandes'in önüne bıraktı. Bu oyuncu, açısı daraldığı anda kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

29- dakikada sağda topla ilerleyen Olcay, daha müsait durumdaki Fernandes'i gördü. Bu oyuncunun bekletmeden şutunda, kalecinin çeldiği meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

32- dakikada Kayseri Erciyesspor ceza alanına kalabalık şekilde gelen Beşiktaş'ta topla son olarak Serdar buluştu. Bu oyuncunun şutunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.

43- dakikada Olcay'ın pasıyla sağdan ceza alanına giren Gökhan, meşin yuvarlağı Fernandes'in önüne bıraktı. Portekizli oyuncu, bekletmeden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş 53. dakikada Gökhan Töre'nin attığı golle skoru 2-0 öne geçirdi. Hugo Almeida'nın pasında kaleci Bojan Jorgacevic ile karşı karşıya kalan Gökhan Töre, plase ile topu ağlara gönderdi. Gökhan Töre de Manuel Fernandes gibi son golünü Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Kayseri Erciyesspor'a karşı atmıştı.

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un 57. dakikada attığı golle Kayseri Erciyesspor karşısında skoru 3-0'a getirdi. Oğuzhan yaklaşık 25 metreden attığı şutla topu Kayseri Erciyesspor ağları ile buluşturdu.

Kayseri Erciyesspor 89. dakikada Vleminckx'in attığı golle farkı 1'e düşürdü: 3-2

Kayseri Erciyesspor 68. dakikada Mangane'nin attığı golle farkı 2'ye indirerek skoru 3-1'e getirdi. Köşe vuruşunda bir anda topu önünde bulan Mangane'nin vuruşu çapraz kale direğine çarparak ağlara gitti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0