Görüş Bildir
Haberler
Kartal: "Galatasaray Mutlaka Puan Kaybedecektir"

Kartal: "Galatasaray Mutlaka Puan Kaybedecektir"

Fatih
17.05.2015 - 23:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmail Kartal: 'Biz 3 defa son maçta şampiyonluğu kaybettik. İnşallah bu kez son maçta kazanıp şampiyon oluruz. G.Saray mutlaka puan kaybedecektir.'

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi. Gelecek hafta oynanacak Galatasaray - Beşiktaş maçı hakkında yorumlarda bulunan Kartal, 'Derbiler önceden skorları tahmin edilemez. Biz maçımızı kazandık şimdi biz Pazar günü oynayacağı derbiyi izleyeceğiz. Ardından pazartesi günü oynayacağımız Başakşehir maçına odaklanacağız. Bizim için rakibinmizin 3 puan kaybetmesi yeterli. G.Saray'a derbi galibiyeti yetmeyebilir. G.Saray'ın son haftada oynayacağı Rizespor da iyi takım. Ben Rizespor futbolcularına ve hocasına çok güveniyorum. ' dedi.

Mersin İdman Yurdu maçı hakkında da yorumlar yapan Kartal, 'Bu tip maçlar zirve mücadelesi veren tüm takımlar aynı şartlar altında oynuyoruz. İlk devre daha kontrollü bir maç vardı. 2. Yarı rakip 10 kişi kaldıktan sonra 2 değişiklik yaparak baskıyı arttırıp sonuca gitmek isiyorduk. Rıza hocayı da tebrik ederim Mersin iy takım 2 topları direkten döndü. Oyuncularımı tebrik edyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu bu sonucun ardından herkese gösterdik.' ifadelerini kullandı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/SuperLig/20...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0