Görüş Bildir
Haberler
Kartal'dan İyi Prova

Kartal'dan İyi Prova

Fatih
19.07.2014 - 23:34

Kartal'dan İyi Prova

Beşiktaş, İngiltere kampının ikinci hazırlık maçında Belçika'nın Osdense takımını 2-0 mağlup etti. Yeni transfer Demba Ba'nın oynamadığı karşılaşmada Siyah-beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri kampın yıldızlarından Mustafa Pektemek ve Tomas Sivok kaydetti

Mücadeleye iki ekip de düşük tempoda başladı. Büyük bölümü orta alan mücadelesi şeklinde geçen devrede Mustafa Pektemek, Olcay Şahan ve Kerim Frei ile gol pozisyonları yakalayan Beşiktaş skoru değiştiremedi. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi(0-0).

Siyah-beyazlılar, mücadelenin ikinci yarısına Kerim Frei-Uğur Boral ve Pedro Franco-Tomas Sivok değişiklikleriyle başladı.

İlk yarıya oranla daha etkili bir performans ortaya koyan siyah-beyazlılarda 60. dakikada Olcay Şahan-Filip Holosko ve Ramon Motta-İsmail Köybaşı değişiklikleri oldu. Beşiktaş, aradığı golü Mustafa Pektemek ile buldu. 63. dakikada İsmail Köybaşı'nın asistinde ceza sahası içinde Cenk Tosun'dan seken topla buluşan Mustafa, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi(1-0). İlerleyen bölümde rahat bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılar, farkı ikiye çıkaran golü Tomas Sivok ile buldu. 82. dakikada gelişen atağımızda ceza sahası içinde oluşan karambolde topa sahip olan Sivok, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi(2-0). Karşılaşmada başka gol olmadı ve Futbol Takımımız sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın(20 Temmuz) TSİ 12.00'de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0