Görüş Bildir
Haberler
Kartal'dan Diego Mesajı

Kartal'dan Diego Mesajı

Fatih
16.01.2015 - 00:53

İsmail Kartal, 2-2 biten Albimo Alanyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-2 sona eren Albimo Alanyaspor maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada takımın fizik olarak iyi durumda olduğunu ifade etti.

İsmail Kartal, “Oyundan memnunum. Takımda görmek istediğimiz fizik durumu ve oyun disipliniydi. Fizik olarak iyi durumdayız, maça da iyi başladık. Egemen kenarda iken ilk golü, ikinci golü ise kaptırdığımız topla yedik. Takımda sakatl oyuncular var. İyi bir kadro ile sahaya çıktık. Bu akşam herkes oyun disiplinine bağlı şekilde ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Oyuncularımın performansından memnunum” dedi.

Devre arasının son haftalarda yakaladıkları ivmeyi değiştirmeyeceğine vurgu yapan İsmail Kartal, “Devre arası ya da milli maç arası değiştirmez. Takım iyi bir ritim yakaladı. Son haftalarda Fenerbahçe’ye yakışır şekilde futbol oynamaya başladık. Biz sonuca bakmıyoruz. Bu maçta takımın fizik ve taktik oyun anlayışımıza baktık. Oyun beni tatmin etti” ifadelerini kullandı.

Diego ile ilgili de İsmail Kartal, “Diego çalışıyor; bugünde güzel bir de gol attı. Önemli oyuncumuz. Şans buldukça bu takımda oynayacaktır” şeklinde konuştu.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/01/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın