Görüş Bildir
Haberler
Kartal: "Daha Farklı Olabilirdi"

Kartal: "Daha Farklı Olabilirdi"

Fatih
08.11.2014 - 23:13

Kartal: "Daha Farklı Olabilirdi"

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u kendi sahasında 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rizespor maçının çok daha farklı bir skorla bitebileceğini ifade eden Kartal, 'Geçen hafta önemli bir derbiyi iyi oynayarak kazandık ve bu moralle de Rizespor karşısında iyi mücadele edip kazanmak istiyorduk. Maçın başından sonuna kadar oyun bizim kontrolümüzdeyi, skor çok daha farklı olabilirdi. 3 penaltımız var, bunlar çok net. Sadece 1 tanesi verildi, diğer 2 penaltınız verilmemesi bir teknik adam olarak beni çok üzdü. Sezon başında bize federasyondan hakemler geldi ve bize seminer verdi. Bu pozisyonların hepsi bize gösterildi, penaltı vermiyorsan sarı kart ver, veriyorsan kırmızı kart ver. 1 penaltı verildi diye bunları görmezden gelemeyiz, konuşmamız lazım.' dedi.

'GÖKHAN GÖNÜL SAKAT SAKAT OYNADI'

Futbolcuların mücadelesinden dolayı teşekkür eden Kartal, ' Geçen hafta ve bu hafta çok sakat verdik ve takımı genç oyuncular ile takviye ettik. İyi mücadele ediyoruz ve performansımız da her geçen hafta yükseliyor, daha da yükselecek. Şampiyon olmak istiyoruz ve bunun için daha fazla mücadele edeceğiz. Oyunculara sergiledikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle Gökhan Gönül sakat sakat oynadı ve büyük bir özveri gösterdi' şeklinde konuştu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0