Görüş Bildir
Haberler
Karşı Cinsten Olsaydın Nasıl Biriyle Birlikte Olurdun?

etiket Karşı Cinsten Olsaydın Nasıl Biriyle Birlikte Olurdun?

Yung Boş Ada
11.12.2015 - 18:17

Karşı cinsten olsaydın nasıl insanlardan hoşlanır, nasıl kişilerle birlikte olurdun hiç merak ettin mi? O zaman hemen merakını gideriyoruz, elbette bu test ile! Hadi testi çöz ve hemen sonucunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bu soruya cevap vermelisin: Hali hazırda sen;

2. Sana göre mükemmel bir ilk buluşma ne içermeli?

3. Pekiii rezalet bir öpüşme olacak; ama bir öpüşmede katlanabileceğinin en fazlası hangisi?

3. Pekiii rezalet bir öpüşme olacak; ama bir öpüşmede katlanabileceğinin en fazlası hangisi?

4. Pekiii hemcinslerinde olan ama sen de olmadığı için kıskandığın şey nedir?

5. Bir tane de emoji seç;

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana göre gerçek aşk demek;

7. Diyelim ki tam şu an bir tanıdığının düğün davetiyesi eline ulaştı. Tepkin ne olur?

8. Son olarak: Senin için evlilik bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arkadaş olabileceğin biriyle!

Arkadaş olabileceğin biriyle!

Senin için ilişki sadece aşktan, sevgiden ibaret değil; sen birlikte olduğun kişiyle aynı zamanda dost da olmak istersin. Aynı şeylere gülmek, aynı şeylerden zevk almak, yeri geldiğinle birbirinizle dalga geçebilmek istersin. Yani senin sevgilin aynı zamanda en yakın arkadaşındır. O kişiyle birlikte aşkın en güzel en tutkulu halini yaşarken aynı zamanda mükemmel bir dostluk da kurarsın. Durum şu anda da çok farklı değil gerçi senin için ama eğer bir kadın olsaydın sen kesinlikle çok iyi arkadaş olabileceğin biriyle sevgili olurdun!

Fark etmezdi sana pek!

Fark etmezdi sana pek!

Sen bir kadın olsaydın kiminle birlikte olacağın konusunda pek fazla seçici davranmazdın açıkçası. Gözüne hitap etsin, birazcık hoşuna gitsin yeterdi senin için. Belirli kriterlerin olmazdı yani. Hoşuna giden her erkekle takılır, yeri geldiğinde de sevgili olurdun. Ama çok çapkın bir kadın olacağına şüphemiz yok! Çünkü biraz maymun iştahlısın sen, çok çabuk sıkılırsın herkesten!

Kimseyle birlikte olmazdın!

Kimseyle birlikte olmazdın!

Sen bir kadın olsaydın kimseyle birlikte olmazdın! Kendini gerçek aşkına, gelecek kocana saklar ve o zamana kadar da adeta bir rahibe gibi gezerdin. Çünkü senin için aşk çok özel bir şey ve bunu herkesle yaşayarak basitleştirmek kadar kötü bir şey yok. Bu hayatta bir kez aşık olacaksın, o güne kadar bekleyecek ve o gün geldiğinde dolu dolu her şeyiyle yaşayacaksın o aşkı! İşte o zaman anlamlı olur aşk denilen şey!

Sahiplenici erkeklerle!

Sahiplenici erkeklerle!

Sen bir kadın olsaydın birlikte olacağın kişiler her şeyden önce tam anlamıyla sahiplenici olurdu! Kalın ve kaslı kolları arasına alıp sahiplenmesini ve seni herkesten korumasını isterdin. Diğer yandan da sert olmasını, yumruğunu masaya vurduğu zaman herkesi susturabilecek bir otoriteye sahip olmasını isterdin! Kimse onun karşısında duramasın, onun sözünün üstüne söz söylenemesin; öyle bir adam olsun isterdin!

Sarışın ve yakışıklı erkeklerle!

Sarışın ve yakışıklı erkeklerle!

Sen bir kadın olsaydın kesinlikle sarışın ve yakışıklı erkekler ile birlikte olurdun. Çünkü senin için dış görünüş çok önemli ve bir kadın olsaydın son derece alımlı bir kadın olacağına şüphemiz yok! Bu yüzden de senin erkeğin yanına yakışmalı, yanında zayıf kalmamalı! Gösterişli kasları, şık tarzı, sarışın saçları ve Yunan heykellerine benzeyen suratıyla yeryüzündeki en mükemmel erkeklerden biri olmalı!

Arkadaş olabileceğin biriyle!

Arkadaş olabileceğin biriyle!

Senin için ilişki sadece aşktan, sevgiden ibaret değil; sen birlikte olduğun kişiyle aynı zamanda dost da olmak istersin. Aynı şeylere gülmek, aynı şeylerden zevk almak, yeri geldiğinle birbirinizle dalga geçebilmek istersin. Yani senin sevgilin aynı zamanda en yakın arkadaşındır. O kişiyle birlikte aşkın en güzel en tutkulu halini yaşarken aynı zamanda mükemmel bir dostluk da kurarsın. Durum şu anda da çok farklı değil gerçi senin için ama eğer bir erkek olsaydın sen kesinlikle çok iyi arkadaş olabileceğin biriyle sevgili olurdun!

Nefes alsın yeter derdin!

Nefes alsın yeter derdin!

Sen bir erkek olsaydın birlikte olacağın kişiler konusunda kesinlikle seçici davranmazdın. Nefes alsın, hatta fotosentez yapsın(!) yeter derdin! İnanılmaz çapkın bir erkek olurdun yani sen: Hatta öyle ki kadınlara kafandan puanlar verir, ona göre bir cetvel oluşturur ve en yüksek puanlıdan başlayarak denerdin; ilk hangisi kabul ederse! Çok can yakardın sen be erkek olsaydın!

Issız adam olurdun!

Issız adam olurdun!

Eğer sen bir erkek olsaydın tam bir ıssız adam olurdun. Aşkla meşkle alakan olmazdı. Kendi halinde takılmayı, bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda gezmeyi tercih ederdin. Çünkü günün birinde bir kadının geleceğini ve hayatını alt üst edeceğini bilir, o güne kadar da yalnızlığının keyfini çıkarırdın. Alt üst etmek derken kötü anlamda değil ama, seni tamamıyla değiştirmesinden bahsediyoruz: Derler ya, aşk adamı allak bullak eder diye, hah o hesap işte!

Hanım hanımcık kızlarla!

Hanım hanımcık kızlarla!

Sen bir erkek olsaydın kesinlikle hanım hanımcık, sevimli tam kız gibi kızlarla birlikte olurdun! Çünkü sen kolların arasında kaybolacak, sana bir kedi gibi sokulacak ve kalbinin en güzel yeriyle seni sevecek bir kadınla birlikte olmak isterdin. Hanım hanımcık tavırlarıyla kendine hayran bırakan, sevimliliğiyle herkese kendini sevdiren ve etrafa daima sıcak gülücükler dağıtan bir kadın senin hayatının kadını olabilirdi ancak!

Sarışın bombalarla!

Sarışın bombalarla!

Sen bir erkek olsaydın kesinlikle sarışın bombalarla, taş gibi kadınlarla birlikte olurdun. Çünkü senin için ilişkide görüntü çok önemli: Bu yüzden de erkek olsaydın yanında herkesin ağzını açık bırakacak, yürüdü mü sokakları inletecek, saçlarını savurdu mu fırtınalar koparacak bir kadın isterdin. Ee senin gibi karizmatik, alımlı ve yakışıklı bir erkeğin yanına da bu yakışırdı zaten değil mi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
856
701
452
272
144
140
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asia Baldassare

tutarlılık diye bunu derim! önce gerçek cinsiyetimle çözdüm sonra karşı cinsmişim gibi çözdüm birbirlerini çok güzel tamamlayan bir çift oldum kendi başıma, ... Devamını Gör

Ezgi

ulen ahgshdfs D: :D Sen bir erkek olsaydın kesinlikle sarışın bombalarla, taş gibi kadınlarla birlikte olurdun. Çünkü senin için ilişkide görüntü çok önemli:... Devamını Gör

egem ice

ıssız adam olurmuşum ;-;