Görüş Bildir
Haberler
Karşı Cinsten Olsan, Hangi Ünlü Olurdun?

etiket Karşı Cinsten Olsan, Hangi Ünlü Olurdun?

Osman Avcı
19.11.2015 - 15:23

Bu dünyaya karşı cinsten birisi olarak gelseydin, acaba hangi ünlü gibi biri olurdun? Yıldız Tilbe mi, Kıvanç mı, Şebnem Ferah mı, Cem Yılmaz mı, yoksa daha başka birisi mi? Cevabı bu a-ca-yip testte...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle pek tabii ki cinsiyetini öğrenmekle başlayalım teste...

2. Ünlü olsaydın, genelde hangi haberlerle manşetleri süslerdin?

2. Ünlü olsaydın, genelde hangi haberlerle manşetleri süslerdin?

3. Peki insanlar senin en çok hangi özelliğine hayran olurlardı?

4. Karşı cinsten olduğun zamanki sevgilin kim olurdu ki acaba?

5. Ünlüyü falan geç, karşı cinsten olsan nasıl biri olurdun ki sen?

5. Ünlüyü falan geç, karşı cinsten olsan nasıl biri olurdun ki sen?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşı cins sorularından sonra biraz da seni tanıyalım. Favori müzik türün ne senin?

7. Sen bir sosyal medya mecrası olsan, hangisi olurdun?

8. Yine ilginç bir soruyla tam gaz devam edelim (edemedi)... 24 saatten birisi olsan hangisi olurdun ki?

9. Son soru: Cidden karşı cinsten olmak ister miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam Bir Yıldız Tilbe Olurdun!

Tam Bir Yıldız Tilbe Olurdun!

Sen kadın olsaydın, tam bir Yıldız Tilbe olurdun. Yani aslında hiçbir şey değişmezdi; orada da manyak olurdun, ki zaten burada da manyaksın! Ama bu manyaklık pek tabii sana özgü, tescilli onaylı, senden başka da kimseye yakışmaz zaten. Alemet-i farikan bir nevi. Zira bu kafa, çok değişik bir kafa; beyin eritir, zihni bulandırır. Kafanı çok seviyoruz kısaca, bu halini de kadın halini de :)

Tam Bir Sıla Olurdun!

Tam Bir Sıla Olurdun!

Sen kadın olsaydın; kesin tam bir Sıla olurdun. Yani kadın gibi kadın; böyle özet gibi, önsöz gibi değil; bildiğin 600 sayfalık roman: Zaman alan, zor. Seni elde etmek için kendini çıldırasıya paralayan vatandaşlarımız olurdu. Ama gayet tabii onlardan sadece birini seçer; ona da tüm hayatını vakfederdin hiç şüphesiz. Kısaca senden ideal bir kadın olurdu; OMUZların da öpülesi :)

Tam Bir Şebnem Ferah Olurdun!

Tam Bir Şebnem Ferah Olurdun!

Sen kadın olsaydın, kesinlikle tam bir Şebnem Ferah olurdun. Yani kendini tanımlayabilmiş, kendi oluşumunu tamamlayabilmiş ve de kendi ayaklarının üstünde durabilmenin destanını yazan bir kadın... Sen şarkını söylerken isterlerse sesi açarlardı; sil baştan başlayabilme gücünü de içinde bulundururdun ayrıca. Güçlü olurdun, az biraz da hard rock. Güzel olacağını söylememize gerek bile yok; ancak böyle klişe bir güzel değil, kendi tarzında, sana özel, seninle güzel. Üstad kadın ol da evlenelim seninle :)

Tam Bir Burcu Esmersoy Olurdun!

Tam Bir Burcu Esmersoy Olurdun!

Sen kadın olsaydın, tam bir Burcu Esmersoy olurdun. Yani erkek milletinin %96'sının kalbini çalar, bir daha da geri vermezdin. Sıraya geçerlerdi, öyle ki o sıra buradan köye yol olurdu. Bir de şimdi itiraf etmek gerekirse çok havalı olurdun, öyle kolay kolay yüz vermezdin kimseye; e tabi sen havalı olamayacaksın da kim olacak. Kısaca sen kadın olsaydın, taş gibi olurdun taş :)

Tam Bir Tuba Büyüküstün Olurdun!

Tam Bir Tuba Büyüküstün Olurdun!

Sen kadın olsaydın, tam bir Tuba Büyüküstün olurdun. Yani kadın gibi kadın olurdun. Böyle yürüdüğün yollar titrerdi, asaletinden herkes yanında ezik büzük kalırdı. Güneş gözlüksüz kimse bakamazdı sana, öyle bir ışık, öylesine bir parlaklık... Dışarıdan ulaşılmaz görünürdün; ama kimse bilmezdi ki içinde acayip mütevazi olduğunu. Edalı ve dahi işveli olurdun ayrıca; bir bakış bakardın, kalpler mangal kömürü. Heyt be! :)

Tam Bir Şafak Pavey Olurdun!

Tam Bir Şafak Pavey Olurdun!

Sen kadın olsaydın, tam bir Şafak Pavey olurdun. Yani insancıl, modern, aydın, entelektüel ve de tam bir Atatürk kadını... Haksızlıklar karşısında dilsiz şeytanı oynamazdın asla; bildiğini, inandığını dümdüz söyler, adaletsizlik karşısında Demokles'in kılıcı gibi olurdun pek tabii. Haramiler seni gördüğü zaman kaçacak delik arardı. Kısaca kadın olsaydın, hiçbir şey değişmezdi aslında; tıpkı bugünkü gibi bir İNSAN olurdun!

Tam Bir Cem Yılmaz Olurdun!

Tam Bir Cem Yılmaz Olurdun!

Sen erkek olsaydın, tam bir Cem Yılmaz olurdun. Yani tam bir fırlama. Zekan bir ortama ışık hızında yayılır; senin esprilerine gülmeyene 'acaba daha önce güldü mü ki?' sorusunu sordurturdu hunharca. Kadınlar üzerinde etkin inanılmaz olurdu ayrıca. Ve diğer erkekler 'La bi şuna bak, bi de yanındakine' deyip tırnaklarını derin yerinden yerdi ama nafile. Çünkü sen işi bilirdin ve uçana kaçana... Anladın sen onu :)

Tam Bir Ali Atay Olurdun!

Tam Bir Ali Atay Olurdun!

Sen erkek olsaydın, tam bir Ali Atay olurdun. Yani adam olurdun, adamın hammaddesi olurdun. Espride uzay olurdun, o ne şüphe!? Fakat oturup dertleşileceği zamansa tam bir dost, tam bir arkadaş olurdun, iki laf söylerdin gönüllere su serpilirdi. Antidepresan gibi bir adam olurdun yani, her derde deva. Sevgilinse tek 1 tane olurdu: Hayatına 1 defa girerdi, giriş o giriş... Onunla kocar, onunla ölürdün. 1+1=2 ederdi sende yani. Kısaca sen erkek olsaydın, tıpkı şimdiki gibi bir insan olurdun, çok şey değişmezdi biliyor musun?

Tam Bir Gökhan Özoğuz Olurdun!

Tam Bir Gökhan Özoğuz Olurdun!

Sen erkek olsaydın, tam bir Gökhan Özoğuz olurdun. Yani sempatiklikten ölürdün de gömmezlerdi, o derece. Hafif de saf bir erkek olurdun. Ama böyle hiçbir şeyden anlamayan, salak, avanak anlamında değil; temiz kalpli, kötüsünü düşünmeyen anlamında. Amma velakin bir yandan da, söylemeden geçemeyeceğiz, yere bakar yürek yakardın. O saflık, o sempatiklik kadınları sana bağlardı. Sen de pek tabii gerekeni yapardın ;)

Tam Bir Kıvanç Tatlıtuğ Olurdun!

Tam Bir Kıvanç Tatlıtuğ Olurdun!

Sen erkek olsaydın, pek tabii ki Kıvanç gibi erkek olurdun. En başta pek tabii ki a-ca-yip yakışıklı olurdun; ama öyle böyle yakışıklı değil, Taş Meslek Lisesi mezunu gibi, Yunan Tanrısı gibi. Kadınlar seni görünce tereyağı gibi erirdi, eklemleri tutmaz, konuşma zorluğu çeker, gözleriyse kör olurdu ışığından. Sadece yakışıklı mı olurdun? Pek tabii hayır: Karizmatik, yetenekli, zeki ve de başarılı. Kısaca sen erkek olsan, her şey olurdun ve yine erkek milletine kırıntıdan başka bir şey bırakmazdın :)

Tam Bir Burak Özçivit Olurdun!

Tam Bir Burak Özçivit Olurdun!

Sen erkek olsaydın tam bir Burak Özçivit olurdun. Yani geleneksel bir adam olurdun; geleneklerine bağlı, az biraz otoriter, fazlasıyla sahiplenici ve de korumacı bir tip... Ama her şeyden önce bıyıklı olurdun :) Sevdiceğine sıkı sıkıya bağlı olurdun, onu her şeylerden korumak isterdin. Yani seninle beraber olmak çok özel bir şey olurdu kesin, özel hissettirirdin onu. Son olarak kesin çook yakışıklı bir adam olurdun...

Tam Bir İlber Ortaylı Olurdun!

Tam Bir İlber Ortaylı Olurdun!

Sen erkek olsaydın, tam bir İlber Ortaylı olurdun. Bilgili, kültürlü, okuyan, araştıran, entelektüel bir adam yani. En az 5 dil bilirdin, 3 dil bilmeyenle de muhattap olmazdın. Cahillerden ölümüne tiksinir, onlarla sohbeti keserdin. Bu yönünle de kadınlar üzerinde fecaat bir etkin olurdu. Sözlerinle onların kafasını karıştırıp, kendine hayran bırakırdın. Kısaca sen erkek olsaydın cüheyla olmazdın, tıpkı şimdi olmadığın gibi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3083
1330
1009
676
263
232
83