Görüş Bildir
Haberler
Kariyer Basamaklarını Hızla Tırmanmak İçin İhtiyacınız Olan 10 Eğitim Programı

Kariyer Basamaklarını Hızla Tırmanmak İçin İhtiyacınız Olan 10 Eğitim Programı

Mesleğinizi taa ilk okulda seçmek zorunda bırakıldığınızın farkında mısınız? İlk karar vermeniz beklenen; sözelci mi yoksa sayısalcı mı olacağınızdır. Zaten bu seçim, başlı başına, liseden sonra üniversitede seçeceğiniz bölümü etkileyen ilk karar!

Peki ya sonra? Ya üniversiteden sonra başka bir meslek grubuna yönelirseniz? Tamamen her şeyi baştan alamazsınız. Ama bir yandan da eğitiminiz olmadığı için iş verenler tarafından ciddiye alınmazsınız. İşte bunun için sertifika ve eğitim programları var. 

Kariyerinde farklı bir alana yönelmek isteyenler veya bildiklerinin üzerine yeni beceriler katarak daha da yüksekleri hedefleyenler için 12 farklı eğitim ve sertifika programı derledik:

1. Stratejik Satınalma ve Tedarik Yönetimi

Stratejik Satınalma ve Tedarik Yönetimi eğitim programı Satınalma profesyonellerinin 'satınalma yönetimi' hakkında bilmesi gereken tüm başlıkları ele alarak, vizyonlarını genişletebilmek; verilen örnek uygulamalar ile bu teknikleri en etkin şekilde hayata geçirebilmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

2. CFO Eğitim Programı

Stratejik Finansal Liderlik – Geleceğin Lider CFO’ları eğitiminin amacı, finansal yönetim alanında deneyim sahibi ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen kişileri, En Üst Seviye Finans ve Mali İşler Yöneticisi (CFO) rolüne hazırlamak, stratejik bakış açısına ve güçlü liderlik özelliklerine sahip CFO’lar yetiştirmektir.  Bir CFO’nun sahip olması gereken yetkinlik ve teknik özelliklerin kapsama alındığı, toplam 10 gün sürecek olan bu sertifika programı boyunca katılımcılar, Türkiye’nin finans – muhasebe alanında en önemli eğitmenleriyle çalışacaklar. Aynı zamanda sektörün önde gelen kurumlarının deneyimli CFO’ları ile koçluk ve deneyim aktarım seansları sayesinde tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

3. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı

Business Management Institute tarafından 5 senedir aralıksız olarak düzenlenen eğitim programı, katılımcılarına her gün biraz daha önem kazanan dijital pazarlama araçları ve stratejilerine dair, markalara ve kurumlara uygulanabilecek şekilde yetenek seti ve beceri kazandırma amacını taşımaktadır. Alanında uzman akademisyenler ve yöneticiler tarafından verilen eğitimler ile katılımcılar gerek ajans gerek marka tarafında tam yetkiyle çalışabilecek uzman sosyal medya profesyonelleri olarak mezun ediliyor.  Katılımcılar, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı'nda, dijital pazarlamaya nereden başlaması gerektiğinden bütünsel bir dijital pazarlama stratejisi oluşturmaya kadar kapsamlı bir alanda, 5 haftasonu boyunca eğitim görüyorlar. Program özellikle güncel pazarlama araçları ve teknolojilerini tanıtarak, yeni pazarlama kanallarını yakından tanıyan ve etkili biçimde kullanabilen pazarlama profesyonelleri yetişmesini sağlıyor.  

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

4. Finansçı Olmayanlar için Finansal Yönetim

Kurum çalışanların, ekonomik , finansal veri, gösterge ve analizleri etkin biçimde kullanmaları, hesaplamaları, zaman kar, maliyet ve nakit akış analizine göre risk analizi, finansal yorum ve değerlemeleri yapabilmeleri hedeflenmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

5. CHRO Eğitim Programı

Geleceğin Lider CHRO’ları - Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı'nın amacı, insan kaynakları yönetimi alanının temel bilgi, kavram ve ilkelerine hakim olan ve alanda asgari 2-3 yıllık çalışma tecrübesi olan lKY çalışanlarının kariyerlerinin bir sonraki aşamasında ihtiyaç duyacakları yetkinlikleri geliştirmektir  Spesifik olarak bir CHRO’nun sahip olması gereken yetkinlik ve teknik özelliklerin kapsama alındığı, çağdaş lKY uygulamalarının hayata geçirilmesine önayak olabilecek, çalışan hak ve özgürlüklerinin farkında, iş yaşamında etik ilkelere duyarlı uzmanlar yetiştirmektir. Türkiye’nin insan kaynakları alanında en önemli eğitmenleriyle çalışacaklar. Aynı zamanda sektörün önde gelen kurumlarının deneyimli CHRO’larından deneyim aktarım seansları sayesinde tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

6. Lojistik, Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi

Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli şekilde karşılanabilmesi için; tedarik, üretim ve dağıtım sisteminde gelişmiş planlamalar oluşturmak gerekmektedir. Maliyetleri azaltmak, Verimliliği arttırmak, planlı, hızlı, esnek ve etkin bir tedarik zinciri yönetimi kurmak, üretim ve dağıtım sistemlerinin  gelişimini sağlamak Lojistik Yöneticilerinin başlıca hedefidir. Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi konusunda dünya ve ülkemiz hızla gelişmekte her geçen gün yeni teknolojiler, sistemler ve yöntemler oluşturulmakta; Rekabet giderek artmaktadır.    Business Management Institute tarafından geliştirilmiş olan Lojistik Yönetimi Eğitim Programının amacı; bu alanda gerekli bilgi ve yetkinliğe sahip, en güncel örnekleri incelemiş ve pratik uygulamaya yönelik eğitim almış; Profesyonel Lojistik ve Tedarik Zinciri Yöneticileri yetiştirmektir. 

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

7. CMO Eğitim Programı

Stratejik Pazarlama Yönetimi eğitim programının amacı, pazarlama alanında deneyim sahibi ve bu alanda kariyerini geliştirmeyi hedefleyen iş dünyası profesyonellerini, En Üst Seviye Pazarlama Yöneticisi (CMO - Chief Marketing Officer) rolüne hazırlamak, güncel dünya trendlerine hakim ve güçlü liderlik özelliklerine sahip CMO’lar yetiştirmektir.  Bir CMO’nun sahip olması gereken yetkinlik ve teknik özelliklerin kapsama alındığı, toplam 10 gün sürecek olan bu sertifika programında katılımcılar, Türkiye’nin pazarlama iletişimi ve marka yönetimi alanında en önemli eğitmenleriyle çalışacaklar. Aynı zamanda sektörün önde gelen kurumlarının deneyimli pazarlama yöneticileri ile koçluk ve deneyim aktarım seansları sayesinde tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

8. Dış Ticaret Uygulamaları & Finansmanı

Bu program ile katılımcılara, dış ticaret departmanının bütününde yapılan işlemlere hakim olma, kontrol etme ve karşılaşılabilecek riskleri önceden görebilmenin yanı sıra, dış ticaret faaliyetlerinin finansmanı amacıyla gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından sağlanabilecek nakit ve gayrinakdi krediler hakkında detaylı bilgiler verilerek,  doğru dış ticaret ve doğru finansman kullanımını sağlayacak bilgi ve yönetme becerisi kazandırılması amaçlanmıştır.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

9. Temel Excel Eğitimi

Bu programda katılımcıların, MS Excel programının çalışma mantığını anlamaları, veri girişleri yapmayı, verilerin çıktılarını almayı, basit hesaplamalar ve fonksiyonlar sayesinde günlük hayatta karşılaştıkları problemleri çözmeyi, raporlar ve grafiklerle verileri sunmayı öğrenmeleri hedeflenmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.

10. Yöneticiden Liderliğe Geçiş Eğitimi

Yöneticiden Liderliğe Geçiş Eğitimi biliminin temel fonksiyonları esas alınarak, katılımcıların farklı hedefleri çerçevesinde uzmanlaşmalarına imkân verecek, çeşitli derslerden oluşturulmuştur.  Bu seminerin amacı; işletme organizasyonunun orta ve üst kademelerinde yer alan yöneticilere, mevcut yönetsel yaklaşım ve uygulamalarının, değerleme ve geliştirmeye gereksinim duydukları yönlerini fark etme fırsatı sağlamaktadır. Eğitim programı bu yolla günümüzün rekabet ortamında özgün çözümler üretecek, modeller geliştirecek ve uygulayacak yönetici kadrosunu yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için tıklayın.