Görüş Bildir
Haberler
Karın Sıkılaştırıcı Tavsiyeler!

Karın Sıkılaştırıcı Tavsiyeler!

Pegarose
05.03.2014 - 11:53 Son Güncelleme: 05.03.2014 - 15:15

Karın Sıkılaştırıcı Tavsiyeler!

Düz ve seksi görünen bir karına sahip olmanıza 5 adım var! İşte karın sıkılaştırıcı önerilerimiz.

Yaza daha çok var diye düşünenleri uyaralım, son dakikaya bırakınca sizi bir telaş saracak! Şimdiden önlemi almak ve yaza dümdüz bir karınla merhaba demekse en güzeli!

Öncelikle yapmanız gereken kızartma ve yapay gıdalarda bulunan trans yağlardan uzaklaşmak! Zeytinyağı gibi doğal yağlar, vitamin ve minerallerin daha etkili şekilde sindirilmesini sağlar.

Sıkı bir karına sahip olmak herkesin hayali. Tabii ki bunun için eziyetli egzersizler gerekebiliyor. Fakat şimdi okuyacaklarınız sayesinde kısa sürede gözle görülür harika bir karına sahip olabilirsiniz!

1 - Sabah saatlerinde vücudunuz ham olduğu için ona masaj yaptığınızda kan dolaşımınız ve dokularınız daha hızlı şekilde sıkılaşacaktır. Bir avuç deniz tuzu ve 10 ml. limon yağını karıştırarak elde edeceğiniz karışımla, saat yönünde yuvarlak hareketlerle karnınıza masaj yapın. Özellikle de duş alırken uygulayınız.

2 - Yağ tabakasından dolayı karın bölgenizdeki kan dolaşımınız yavaşlıyor. Bu nedenle de deriniz sarkık ve kırışık görünüyor. Bu nedenle kan dolaşımınızı hızlandırmak için buzdan yararlanabilirsiniz. Yatmadan önce bez içerisine koyduğunuz buzları karın bölgenizde gezdirmelisiniz.

3 - Sabah uyanır uyanmaz meyve ya da bitki çayı tüketin. Çay sindirmenizi hızlandır ve hazmınızı kolaylaştırır. Bu da karnınızın düzleşmesinde önemli bir rol sahibi. Gereksiz şişlikler için gaz yapmayacak çayları içmelisiniz.

4 - Karnınızın şişmesine çoğu zaman yedikleriniz yol açar. Buna engel olmak için pirinç, kek gibi unlu gıdalarla, et ürünleri ve tuz tüketirken fazla abartıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Çünkü bu tür besinler vücutta, özellikle de karın bölgesinde su tutulmasına neden olur. Bunların yerine domates, biber, mısır, ıspanak gibi taze sebzeleri tercih etmelisiniz.

Et, balık, makarna ve pilav çeşitlerini taze bitkilerle tatlandırabilirsiniz. Özellikle maydanoz, dereotu, fesleğen, defne gibi bitkiler mide ve bağırsakların rahatlamasını sağlar.

5 - Canınız tatlı çekiyorsa imdadınıza sakız yetişsin. Çünkü ağızdaki boşluk hissi çoğu zaman tatlı isteğini pekiştiriyor. Bu isteğinizden kurtulmanız için size sakız çiğnemenizi öneriyoruz. Tabii ki sağlığınız ve dişlerinizi de düşünerek tatsız olanları tercih edin.

Kaynak: http://www.pegarose.com/karin-sikilas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
4
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın