Görüş Bildir
Haberler
Karantina Süresince Oturduğunuz Yerden 24 Saat İçinde Bitirebileceğiniz 26 Harika Dizi

Karantina Süresince Oturduğunuz Yerden 24 Saat İçinde Bitirebileceğiniz 26 Harika Dizi

A. Ece
18.04.2020 - 15:23 Son Güncelleme: 15.05.2020 - 22:25

Her gün farklı bir evrenle tanışmaya hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "You"

1. "You"

Caroline Kepnes'in aynı adı taşıyan ve çok satan romanından uyarlanan You, 'Aşk için ne kadar ileri gidebilirsiniz?' sorusunu soran bir 21. yüzyıl aşk hikayesini konu alıyor. Zeki bir kitabevi yöneticisinin yolu gelecek vaat eden bir yazarla kesiştiğinde bu soruya cevabı netleşir: O, aşk için her şeyi yapabilir! İnterneti ve sosyal medyayı sevdiği kadına yaklaşmak ve onunla ilgili en mahrem detayları toplamak için kullanan Joe Goldberg, bu büyüleyici kadını çabucak bir takıntı haline getirir. Sevdiği kadına ulaşmak için karşısına çıkacak her engeli ve kişiyi sessizce ve gaddarca ortadan kaldıracaktır.

2. "The Good Place"

2. "The Good Place"

Bencil Eleanor Shellstrop, ölümünün ardından bir hata sonucunda İyi Yer'e gelir. Burada kalmaya kararlı olan Eleanor, daha iyi bir insan olmaya çalışır.

3. "Black Mirror"

3. "Black Mirror"

Black Mirror, İngiliz Channel 4 kanalında 4 Aralık'ta yayınlanmaya başladı ve 3 haftada sona erdi, zira 3 adet birbirinden bağımsız kısa film gibi bölümü var. Öyle ki her biri farklı yazar, yönetmen ve oyunculara sahip. Üstelik süreleri bile farklı. Üçlemenin ortak paydası ise hayatımızı kolaylaştırması beklenen teknolojinin, bizi nasıl avucuna aldığı ve sosyal yaşantımızı nasıl da alt üst ettiği.

4. "Big Little Lies"

4. "Big Little Lies"

Çocukları birinci sınıfa yeni başlayan ve mükemmel hayatlara sahip gibi görünen 3 anne, bir cinayetin şüphelileri olurlar.

5. "Sorry For Your Loss"

5. "Sorry For Your Loss"

Sorry For Your Loss, kocasını beklenmedik ölümünün ardından hayatını yoluna koymaya çalışan Leigh Shaw’ın hikayesini konu ediyor. Kit Steinkellner‘ın yaratıcısı olduğu dizide Leigh karakterine Elizabeth Olsen hayat veriyor. Yönetmen koltuğunda The Spectacular Now ve The End of the Tour gibi yapımların yönetmeni James Ponsoldt’ın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Kelly Marie Tran, Jovan Adepo, Mamoudou Athie, Janet McTeer, Zack Robidas, Don McManus gibi isimler yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "The Haunting of Hill House"

6. "The Haunting of Hill House"

Tepedeki Ev, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Hush, Göz ve Oyun filmlerinden hatırladığımız Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu Tepedeki Ev, Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlanıyor. Korku türündeki dizinin oyuncu kadrosunda Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw, Julian Hilliard gibi isimlerin yer alıyor.

7. "Maniac"

7. "Maniac"

Emma Stone ve Jonah Hill'i bir araya getiren dizi, yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı akıl hastanesinde kalan bir adamın gerçeklikten kaçmak için kendi hayalinde yarattığı bir dünyada yaşaması konu ediliyor.

8. "Sharp Objects"

8. "Sharp Objects"

Sharp Objects, kasabasında öldürülen iki genç kızın hikayesiyle birlikte kendi geçmişini de çözmeye çalışan Camille Preaker isimli muhabirin yaşadıklarını anlatıyor. Uzun zamandır görmediği annesi ve üvey kız kardeşi ile bir araya gelen Camille’nin bir cinayeti çözmek için kendi geçmişinden yararlanmasının ardından işler iyice sarpa sarar.

9. "Atlanta"

9. "Atlanta"

Community ile televizyondaki popülerliğini pekiştiren Donald Glover’ın yarattığı, yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Atlanta, Childish Gambino ve iki kuzeninin hayatını komik bir dille konu alıyor.

10. "The Sinner"

10. "The Sinner"

Petra Hammesfahr’ın aynı isimli kitabından uyarlanan The Sinner, genç bir annenin içine düştüğü nedensiz öfke, şiddet ve korkunun temelini aramasını anlatacak. Dizide Bill Pullman tarafından canlandırılan dedektif ile birlikte genç kadın geçmişi ile bolca yüzleşmek zorunda kalacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Stranger Things"

11. "Stranger Things"

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

12. "The OA"

12. "The OA"

Gözleri görmeyen Prairie Johnson, kayboluşunun yedinci yılında gözleri düzelmiş bir şekilde geri döner ve bir görev için beş yabancıyla bir ekip kurar.

13. "The Godless"

13. "The Godless"

Çetesinin eski üyesini arayan acımasız bir kanun kaçağı Batı'ya dehşet saçar. Aradığı kişi ise sadece kadınların yaşadığı sessiz bir kasabada yeni bir hayata başlamıştır.

14. "End of The F***ing World"

14. "End of The F***ing World"

17 yaşında bir genç olan James tam anlamıyla bir psikopattır. Çocukluğundan itibaren sıra dışı olmuş hep tehlikeli işlere kalkışmıştır. Okul hayatını pek sevmese de planı için kurban seçebileceği en ideal yerdir. Onlarca öğrenci arasından öldürebileceği birini aramaya başlayan James sonunda Alyssa’da karar kılar. Kurbanına önce güven vermesi gerektiğini düşünen James ona aşıkmış gibi davranmaya başlar. Alyssa, maceraya aç bir asidir. Yaşadıkları yerden sıkılmış yeni yerler keşfetmek, yeni maceralara atılmak ister. İkisinin baş başa çıkacakları bu yolculukta planını daha rahat uygulayabileceğini düşünen James, Alyssa ile yola koyulur. Talihsizliklerle dolu bu yolculukta planlar değişir ve James Alyssa’ya aşık olur.

15. "The Terror"

15. "The Terror"

Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi 1847 yılında geçiyor. Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için tehlikeli bir yolculuğa atılır. Sınırlı kaynaklarla zorlu koşullarda yaşamaya çalışan insanlar gittikçe umudunu yitirmekte günden güne paranoyaklaşmaktadır. Kraliyet Donanması’nın keşif yapmak için çıktıkları yolculukları zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüştür.

Dan Simmons’ın çok satılan kitabından uyarlanan dizinin başrollerinde Jared Harris ve Tobias Menzies yer alıyor. Gerilim dolu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ciarán Hinds, Christos Lawton,Matthew McNulty, Adam Nagaitis, Nive Nielsen gibi isimler yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "The Mandalorian"

16. "The Mandalorian"

Star Wars dizisinin yönetmen koltuğunda Iron Man, Iron Man 2 ve The Jungle Book gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen Jon Favreau oturuyor. Favreau ayrıca dizinin senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Star Wars evrenine yabancı bir isim olmayan Favreau, animasyon dizi Star Wars: The Clone Wars'un kadrosunda yer almıştı...

17. "I Am Not Okay With This"

17. "I Am Not Okay With This"

I Am Not Okay With This, telekinetik güçlere sahip olan bir gencin yaşamına odaklanıyor. 15 yaşında Sydney, telekinetik güçlere sahip olan bir gençtir. Lise öğrencisi olan Sydney, bir yandan yeni yeni ortaya çıkan güçlerini keşfetmeye çalışırken bir yandan da hayatını yoluna koymak için çabalar. Lise hayatının, alevli ilişkilerin ve cinselliğin zorlu yollarında ilerleyen Sydney, bu süreçte birbirinden farklı maceralara sürüklenir.

18. "Freud"

18. "Freud"

19. yüzyıl Viyanası'nda adını duyurmaya istekli ve başarıya aç genç Sigmund Freud, bir dizi kanlı gizemi çözmek için bir medyum ve bir dedektifle birlikte çalışır.

19. "Self Made"

19. "Self Made"

Siyahi bir çamaşırcı, sefaleti geride bırakarak bir güzellik imparatorluğu kurar ve bileğinin hakkıyla milyonerliğe ulaşan ilk kadın olur. Gerçek bir öyküden uyarlandı.

20. "Unorthodox"

20. "Unorthodox"

Unorthodox, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir kadının hikayesni konu ediyor. Görücü usulü evliliğe zorlanan genç bir kadın, hayallerine koşmaya karar vererek kaçar. Hem bu evlilikten hem de dini topluluktan kaçmaya çalışan kadın, kendisine yeni bir hayat kurmak için Berlin'e yerleşir. Ancak geçmişi genç kadının peşini bırakmayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. "Bloodride"

21. "Bloodride"

Antoloji türündeki Bloodride'da konu edilen her bir hikaye gerçekçi olduğu kadar tuhaf da olan bir evrende geçiyor. Korkuyu karanlık İskandinav mizahı ile harmanlandığı yapımda altı farklı hikayeye odaklanılıyor.

22. "Vampires"

22. "Vampires"

Yarı insan, yarı vampir olan Parisli bir genç, yeni ortaya çıkan güçleriyle ve ailevi sorunlarıyla baş etmeye çalışır. Bu sırada, gizli bir vampir topluluğu onun peşindedir.

23. "Dark"

23. "Dark"

2019 yılında Winden adlı küçük bir Alman kasabasında ilginç olaylar yaşanmaya başlar. Jonas babasının intihar etmesinin iki ay ardından okula geri döner ve birkaç hafta önce kasabada bir çocuğun kaybolduğunu öğrenir. Günlerce süren aramalar sonuç vermemiştir ve bütün kasaba diken üstündedir. Ebeveynlerinin gerginliğinden uzaklaşmak isteyen ve birlikte eğlenmek için dışarı çıkan çocuklardan birinin daha kaybolmasıyla birlikte kasabadaki işler karışacak ve büyük bir gizem yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

24. "Bodyguard"

24. "Bodyguard"

Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisinin hikayesini konu ediyor. David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Dengesiz ama cesur bir polis memuru olan David, kendisini bir anda içinde bulduğu bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olur. Saldırısı sırasında gösterdiği üstün başarı, David’in terfi etmesini sağlar. Onun yeni görevi Hırslı İçişleri Bakanı Julia Montague'yu korumaktır. Fakat bu görev David’in düşündüğün zor olacaktır. İçişleri Bakanı Julia Montague, David’in inandığı ve savunduğu değerlerin tam aksi görüşündedir. Bu durum David’in işini epey zorlaştırır. Zaman geçtikçe kendisini görevi ve inançları arasında kalmış bir halde bulan David, bakanı korumaya devam edebilecek midir? Jed Mercurio’nun yaratıcısı olduğu Bodyguard dizisinde David Budd karakterine Richard Madden hayat veriyor. Bakan Julia Montague'yu Keeley Hawes’in canlandırdığı dizinin kadrosunda Gina McKee, Sophie Rundle, Paul Ready, Vincent Franklin, Stuart Bowman gibi isimler yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini John Lee’nin üstlendiği dizinin müzikleri ise Ruth Barrett ve Ruskin Williamson’a ait.

25. "Sherlock"

25. "Sherlock"

Modern bir Sherlock Holmes uyarlaması.. Bu kez Sherlock günümüz Londra'sında, günümüz şartlarında çözüyor davaları. Yanında yine Doktor Watson, en büyük düşmanı yine Moriarty. Adresi yine Baker Street..

Değişen tek şey, cep telefonları, mesajlar, mailler, bloglar yani teknoloji. Ama Sherlock hala kendi tarzında ilerliyor..

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. "Love, Death & Robots"

26. "Love, Death & Robots"

Animasyon türündeki Love, Death & Robots, 18 kısa öyküden oluşuyor. Her bölümde farklı bir konunun ele alındığı dizi, bilim kurgudan komediye, fantezide korkuya kadar birbirinden farklı türleri kapsıyor. 185 dakikalık yapım Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayeleri izleyici karşısına çıkaracak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
284
66
44
29
22
22
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
liybang

La Casa De Papel yok olmamış bu

rahmetlit2

sherlocku bitirmistim hala 5. sezon gelmedi sherlock 1 günde bitirilecek dizi degil

Can Arat

Sherlock, Black Mirror gibi çok barizler dışında The Good Place'i öneririm. Komedi ama çok acayip güldürmüyor fakat yine de bir hayli yaratıcı ve zevkle izle... Devamını Gör