Görüş Bildir
Haberler
Karamollaoğlu: 'İsmimin Karşısına 'Terör' Ekleyip Pasaportumu Vermediler'

Karamollaoğlu: 'İsmimin Karşısına 'Terör' Ekleyip Pasaportumu Vermediler'

Emre Ordu
11.06.2019 - 20:05 Son Güncelleme: 12.06.2019 - 14:06

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu çok çarpıcı bir açıklamada bulundu. Karamollaoğlu, geçtiğimiz yıl isminin karşısında 'terör' ifadesi bulunduğunu öğrendiğini ve bu nedenle pasaportunu yenileyemediğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV'de Özlem Akarsu Çelik'in sunduğu Gün Ortası isimli programa konuk oldu. 

Karamollaoğlu, geçtiğimiz yıl yapılan 24 Haziran seçimlerinin ardından pasaportunu yenilemek için nüfus müdürlüğüne gittiğini, ancak kendisine, isminin karşısında 'terör' ifadesi bulunduğu ve bu yüzden yenileme işleminin yapılamayacağının bildirildiğini aktardı.

İşte o açıklama 🎥

Yaşanan durumu 'skandal' olarak nitelendiren Saadet lideri isyan etti. Karamollaoğlu, 10- 15 gün içinde düzeltmeye gidilmesinin ardından pasaportunu yenileyebildiğini aktardı. Karamollaoğlu ayrıca 170 bin kişinin isminin terörle iltisaklı gözüktüğünü belirtti.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden açıklama

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karamollaoğlu'nun açıklamalarının ardından Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü de bir açıklama yaptı. Duyuruda, 'Karamollaoğlu'na yönelik herhangi bir şerh ve kayıt söz konusu değil' denildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Genel Müdürlüğümüz sistemlerinde Sayın Karamollaoğlu'na ilişkin herhangi şerh ve kayıt söz konusu olmayıp, kişinin 06.07.2018 tarihinde başvurusu üzerine adına 13.07.2018-10.07.2023 tarihine kadar geçerli Diplomatik Pasaport düzenlendiği, 12.07.2018 tarihinde kendisine teslim edildiği ve pasaportunun aktif olduğu tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Konuya ilişkin bir açıklama da Saadet Partisi'nden geldi. Açıklamada şöyle denildi:

Konuya ilişkin bir açıklama da Saadet Partisi'nden geldi. Açıklamada şöyle denildi:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
43
13
12
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Dayı üzülme ülkenin yarısı terörist, yalnız değilsin

Murat Yusuf Birlik

Ya zaten sende Sivas yanarken koltuğundan hareket etmeyenlerdensin aslında. Herkes hakkettiğini bulur ,halen bu milletin karşısına geçebiliyor olmanız bile k... Devamını Gör

izmirli-deli-35

ona bakarsan hepimiz Terörist ettiler ben 2011 de 96 doğumluyum küçüğüm tabi o zamanlar reşit değilim birde ! bekledi guzide Türkiye Cumhuriyeti 2018 nisan a... Devamını Gör