Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Göre Hangi Tatil Beldesinde Tatil Yapmalısın?

etiket Karakterine Göre Hangi Tatil Beldesinde Tatil Yapmalısın?

Borgen
12.08.2016 - 16:51

Yaz geldi de geçiyor bile. Hala tatile çıkmadıysan ya da bir sonraki tatilimi nerede geçirsem diye kendine soruyorsan soruları cevapla, karakterine göre ideal tatili nerede yapabilirsin sana söyleyelim.

1. Öncelikle "Tatil" kelimesi sana hangisini çağrıştırıyor?

2. Peki yolculuğa çıkmak senin için ne anlam ifade ediyor?

3. Tatile çıktın ve olmayacak aksiliklerle karşılaştın. Vereceğin ilk tepki nasıl olur?

4. Daha somut bir örnekle devam edelim. Otelde odana girdin ve manzara şu:

4. Daha somut bir örnekle devam edelim. Otelde odana girdin ve manzara şu:

5. Burası çok mühim. Tatil ve para ikilisi senin için hangisine denk geliyor?

6. Tatilde "Eğlence" deyince kafanda canlanan ilk sahne hangisi peki?

7. Bunlardan hangisinde kalmak senin için daha cazip?

8. Son bir soru daha. Bu cadde sana tam olarak neyi çağrıştırıyor?

8. Son bir soru daha. Bu cadde sana tam olarak neyi çağrıştırıyor?

Ayvalık!

Ayvalık!

Senin için ideal tatil beldesi Ayvalık! Biraz huzur, biraz sükunet, üstüne de bir miktar emekli modu. Eğlence dünyasının çılgınlığından uzak, kafa dinlemeye uygun bir tatil. Sen çok büyük paralar dökmeden, daha klasik, eski tarz diyebileceğimiz bir tatile gitmelisin. Gece kulüpleri değil arkadaş sohbetleri senin için daha önemli.

Bodrum!

Bodrum!

Senin için ideal tatil beldesi Bodrum! Eğlence, eğlence, eğlence... Senin tatilin sınırsız bir eğlence ve uykusuz geceler vaat etmeli. Parayı pulu fazla dert etmeden, 'bir daha mı geleceğiz dünyaya' diyerek Bodrum'un gecelerine doğru yol almalısın. Deniz, kum, güneş de olmalı içinde ama önceliğin kendini kaybedip stresini atacağın bir tatil olmalı. Bunu da kaliteden taviz vermeden yapmalısın.

Olimpos!

Olimpos!

Senin için ideal tatil beldesi Olimpos! Senin tatil için önceliğin huzur. Biraz kendin ile olan ilişkini düzenlemek, iç dünyanı keşfetmek, bunun için de gürültüden, karmaşadan uzak bir yerde vakit geçirmek. Bir çadır, güzel bir koy ve bol yıldızlı bir gökyüzü senin için yeter de artar bile.

Evinde Oturmalısın!

Evinde Oturmalısın!

Senin için ideal tatil: Evin! Bir yerlere gitmek pek sana göre değil. Tatilini evinde oturup pinekleyerek geçirmek senin için yeterli. Hiç boşuna o yorgunluğu çekip masraf yapmaya değmez. Sen pek tatil insanı değilsin. Tatil için evini ya da bulunduğun şehri terk etmek sana göre şeyler değil. Evinde otur, bilgisayarını aç ve ayaklarını uzat. İşte senin muhteşem tatilin.

Kilyos!

Kilyos!

Senin için ideal tatil beldesi Kilyos! Tatile gitmek istiyorsun ama uzun süre evinden ayrı da kalamıyorsun. Çok masrafa girmeden, fazla uzaklaşmadan, 'tatile gitmedim' dememek için bir yerlere kaçıp kısa sürede geri dönmelisin. Beach'lerde uzanıp, soğuk bir şeyler yudumlayarak müziğini dinlemekten çok daha fazla bir şeye ihtiyacın yok. Muhteşem bir deniz ya da harika bir gece hayatı aramıyorsun. Maksat biraz ortamlardan uzaklaşmak.

Marmaris!

Marmaris!

Senin için ideal tatil beldesi Marmaris! Hem güzel bir gece hayatı hem de güzel bir deniz... İkisini birlikte arıyorsun ve bunun için ideal adres burası. Tatilini doya doya yaşamak ve hiçbir şeyden eksik kalmamak için Marmaris doğru bir seçim. Doğal güzellikler müthiş bir gece hayatı ile birleşince senin ideal tatilini tanımlamış oluyor. Burası tam senlik, burayı seçersen tatilinin hakkını sonuna kadar vereceksin!

Bozcaada!

Bozcaada!

Senin için ideal tatil beldesi Bozcaada! Hem sakin, hayatın daha yavaş ve huzurla aktığı bir ortam hem güzel sokaklar, güzel yemekler, güzel insanlar hem de muhteşem bir deniz. Bozcaada tüm o muhteşemliğiyle senin için gidilmesi gereken tek adres. Tatilini Heredot'un 'Tanrı Bozcaada'yı insanlar uzun ömürlü olsun diye yaratmış' dediği bu harika yerde geçirmelisin. Bozcaada her şeyiyle tam da sana göre bir yer.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
998
508
246
99
55
50
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Scarface

Testi tamamlamak için 5 numaralı soruyu cevaplayın! Çıktı :D

Pasif Kullanıcı

Bozcaada!

Pasif Kullanıcı

olimpos mu!...bir ara gideriz...

İlham Perisi

tabi mümkünse :D