Görüş Bildir
Haberler
Karakterin Bir Kedi Olsa Hangi Cins Olurdu?

etiket Karakterin Bir Kedi Olsa Hangi Cins Olurdu?

Kai Hiwatari
24.06.2021 - 16:30 Son Güncelleme: 30.07.2021 - 15:50

Kediler, şüphesiz hayvanlar aleminin en tanımlanamaz ve minnoş varlıkları! Peki ya senin karakterin bir kedi olacak olsa hangisi olurdu hiç merak ettin mi?

Cevabın evetse haydi teste!

1. Öncelikle; sence sen, minnoş bir ev kedisi misin yoksa dişli bir sokak kedisi mi?

1. Öncelikle; sence sen, minnoş bir ev kedisi misin yoksa dişli bir sokak kedisi mi?

2. Bunlardan hangisinde bütün gün yayılıp, kitap okumak isterdin?

3. Hangisini tercih edersin?

4. Seni en iyi anlatan kelime bunlardan hangisi?

5. Birisiyle tanıştığında ilk olarak onun bu özelliklerinden hangisine dikkat edersin?

6. Çocukken en sevdiğin oyun bunlardan hangisiydi?

7. Son olarak sokaktaki dostlarımıza yardım ediyor musun? Dürüst ol!

7. Son olarak sokaktaki dostlarımıza yardım ediyor musun? Dürüst ol!

Scottish Fold!

Scottish Fold!

Sen tam anlamıyla çılgın bir insansın! Deli dolu, sevecen ve eğlenceli bir karakterin var. Bitip tükenmez enerjinle etrafındaki herkesi eğlendirirken sen de eğleniyorsun. Ufak tefek şeylere takılıp, hayatı kendine zindan etmiyor anı yaşamaya çalışıyorsun. Evet enerjik ve hareketlisin ama yeri geldiğinde tembellik yapmayı da en iyi sen biliyorsun. Açıkçası sen de biraz manyaklık da var bu yüzden sen bir kedi olsaydın, kedi dünyasının en delisi Scottish Fold olurdun!

Tekir!

Tekir!

Sen tam anlamıyla realist ve kalender birisin! Hayatın gerçekleriyle yüzleşmekten kaçmıyor aksine her hareketinde ayakların yere sağlam bassın istiyorsun. Önüne bazı şeyler altın tepside de sunulsa asla şımarmıyor özünü kaybetmiyorsun. Elbette bazı huysuzlukların da yok değil ama amaç edindiği her şeyi tırnaklarınla kazıya kazıya elde etmeye çalışan biri olarak ara sıra bir şeylerden şikayet etmek en büyük hakkın. Özetle sen bu hayatın siyahını da beyazını da bilen biri olarak sokakların efendisi Tekir olurdun!

Birman!

Birman!

Senin resmen ruhun şefkatten ve sevgiden oluşuyor! Ailen, dostların ve arkadaşların senin en kıymetlilerin ve onlar için yapamayacağın hiçbir şey yok. Yeri geldiğinde kendini bile yok sayıp, herkesin yardımına koşan dünyayı sevginin kurtaracağına inanan nadir insanlardansın. Bu yüzden sen bir kedi olsa, bu alemin en şefkatli türü olan Birman olurdun!

Van Kedisi!

Van Kedisi!
trthaberstatic.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com

Sen özgürlüğüne son derece düşkün birisin. Bağımsızlık ruhunda var ve bu yüzden hiçbir kalıba, kurala sığmıyorsun. Gerçekleri göz ardı etmiyor ama hayal kurup, peşinden koşmaktan da çekinmiyorsun. Senin için hayatta belli başlı doğrular ve bunlar tabiri caizse senin her şeyin. Bu kurallara uymayan kişi kim olursa olsun asla eyvallah etmiyorsun. Tüm bunların ışığında sana en uygun kedi türü Van Kedisi olurdu!

Grumphy!

Grumphy!

Senin için ‘olumsuzluk’ adeta bir varoluş sebebi! Kolay kolay asla mutlu olmuyor sürekli bir şeylerden şikayet ediyorsun. Dünyanın zor ve kötü bir yer olduğunun farkındasın ve bu yüzden gerek insanlar gerekse etrafındaki tüm canlılara kendini kapatmış adeta duyarsızlaşmışsın. Resmen hayat motton: Hayır. Özünde sevgi dolu ve eğlenceli birisin ama dediğimiz gibi bu yönlerini bastırıp, negatifliği hayat felsefesi haline getirmişsin. Bu yüzden sen bir kedi olsan kesinlikle huysuzluğun diğer adı olan Grumphy kedilerinden biri olurdun!

Siyam!

Siyam!

Sen kesinlikle dış görünüşüne dikkat eden, özenli ve titiz birisin. Kendine has bir duruşun bir tavrın var ve açıkçası bu sana oldukça büyük bir karizma katıyor. Aynı zamanda doğuştan lider özellikleri taşıyan etkili bir insansın. Soğuk, mesafeli ve açıkçası biraz da bencil birisin. Vakit geçirdiğin daha doğrusu önemsediğin insan sayısı bir elin parmağını geçmez çünkü senin özenini kazanabilmek çaba gerektiren bir şey. Tüm bu özelliklerinle sen, asalet timsali bir Siyam kedisi olurdun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
713
437
308
83
39
32
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tengu Sensei

Bu içerikleri çoğaltın ki insanlar daha çok cins kedilerde bi bok var sanıp sokakta yuvaya ihtiyacı olan kedileri görmezden gelsin. Şu cinsin karakteri güzel... Devamını Gör

Elvan Ben

Senin için ‘olumsuzluk’ adeta bir varoluş sebebi! Kolay kolay asla mutlu olmuyor sürekli bir şeylerden şikayet ediyorsun. Dünyanın zor ve kötü bir yer olduğu... Devamını Gör

Senem Şengül

Senin için ‘olumsuzluk’ adeta bir varoluş sebebi! Kolay kolay asla mutlu olmuyor sürekli bir şeylerden şikayet ediyorsun. Dünyanın zor ve kötü bir yer olduğu... Devamını Gör

Selçük abi

Banada aynısını. Dedi..sasirdim.oylemi gozukuyoruz acaba