Görüş Bildir
Haberler
Karakter Analizinde Yeni Boyut: El Yazından Kişiliğini Tahlil Ediyoruz!

etiket Karakter Analizinde Yeni Boyut: El Yazından Kişiliğini Tahlil Ediyoruz!

El yazın senin hakkında sandığından çok daha fazla şey söylüyor. 🖊

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

Adeta bir neşe kaynağı!

Sen bir kere aşırı sosyal bir insansın. Sürekli yeni insanlarla tanışmak, kalabalıklar içinde bulunmak ve neşeni dört bir yana saçmak istiyorsun. Ayrıca son derece uyumlu bir insan olduğun için girdiğin her ortama kolayca ayak uyduruyor ve kendini hemen sevdiriyorsun. Dahası, daima bardağın dolu tarafını gördüğün için hiçbir zaman yersiz karamsarlıklara kapılmıyor, içinde bulunduğun her anın tadını çıkarıyorsun!

Sessizlikten gelen gizem!

Açıkçası seni tanımak bizim için biraz zor oldu. Çünkü sen tam bir kapalı kutusun. Kendini dışarıya açmaktan neredeyse hiç hoşlanmıyor, genellikle kendi dünyanın içinde yaşıyorsun. Bunun nedeni kendine bir savunma mekanizması geliştirdiğin için de, kendi kafandaki dünyayı daha çok sevdiğin için de olabilir. Nedenini bilmiyoruz ama dışarıya yansıttığın bu gizemli duruş aslında seni inanılmaz çekici yapıyor. Son olarak tamamen kendi halinde ve son derece sakin bir insan olduğunu söyleyebiliriz.

Kendini bilen bir deha!

Sana bir şey söyleyelim mi? Sen gerçekten çok zeki bir insansın! Daha da iyisi sen zaten bunun farkındasın. Hayatının her alanında son derece planlı, dikkatli ve dengelisin. Sadece yaptığın işlerde de değil yani. Sosyal hayatında da durum aynı. Mesela son derece seçici bir insansın, öyle herkesle arkadaş olmazsın. Fakat kötü bir huyun var ki o da son derece sabırsız olman. Ama bu senin için hiç de problem değil, çünkü her türlü sıkıntıdan pratik zekânla anında sıyrılabiliyorsun.

Farklısın sen, çok farklı!

Sana bir şey söyleyelim mi? Sen gerçekten çok değişik bir insansın. Kafan hepimizinkinden daha farklı bir şekilde çalışıyor. Bir kere inanılmaz yaratıcısın. Senin ürettiğin fikirler kırk yıl düşünsek hiçbirimizin aklına gelmez mesela. Dahası, öyle geniş bir hayal gücün var ki senin gördüğün dünya ile bizimkinin aynı olmadığına kalıbımızı basarız. Fakat beyninde bu kadar çok düşünce ve fikrin dolaşmasının kötü bir tarafı da yok değil. Bu durum seni inanılmaz kararsız yapıyor. İki saniye önce beğendiğin bir şeyden hemen nefret edebiliyorsun. Ama olsun sen yine o inanılmaz yaratıcı beyninle her şeyi seveceğin bir hale getirirsin.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1619
548
297
178
61
36
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Kendini bilen bir deha! Sana bir şey söyleyelim mi? Sen gerçekten çok zeki bir insansın! Daha da iyisi sen zaten bunun farkındasın. Hayatının her alanında... Devamını Gör

Nesli Aracı

Açıkçası seni tanımak bizim için biraz zor oldu. Çünkü sen tam bir kapalı kutusun. Kendini dışarıya açmaktan neredeyse hiç hoşlanmıyor, genellikle kendi düny... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sessizlikten gelen gizem.