Görüş Bildir
Haberler
Karaköy'deki Yıkım Beltur'a mı Çıkıyor?

Karaköy'deki Yıkım Beltur'a mı Çıkıyor?

FreiGeist
23.06.2015 - 13:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Karaköy Perşembe Pazarı sahilindeki restoran ve çay bahçeleri, dün sabah saatlerinde ruhsatsız oldukları gerekçesiyle yıkıldı. Alanın İBB’ye bağlı BELTUR’a tahsis edileceği iddia ediliyor.

Beyoğlu Perşembe Pazarı’nın Sahil Kesimi’nde yer alan çay bahçeleri ve restoranlar dün sabaha karşı 03.00 sularında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Ekipleri tarafından yıkıldı.

Birgün'den Uğur Şahin'in haberine göre, zabıta ekiplerine TOMA ve çok sayıda Çevik Kuvvet polisinin de eşlik ettiği yıkım konusunda esnaflar, bir rant arayışı olduğunu düşünüyor.

Yıkım yapılan alanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELTUR’a tahsis edileceği iddia ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘BELEDİYE BİLİYORDU'

‘BELEDİYE BİLİYORDU'

Pazar esnafı Davut Altıntaş, 8 yıldır bölgede işletmecilik yaptığını ve yıkımı gerçekleştirilen yerlerin ruhsatsız olduğunun belediye tarafından uzun süredir bilindiğini belirtti.

AĞAÇLAR NEDEN SÖKÜLDÜ?

AĞAÇLAR NEDEN SÖKÜLDÜ?

Bölge esnafından Emrullah Albayrak da  “Gerekli tebliğler yapıldı ve bir kısım esnaf burayı boşalttı. Burada karşı bir duruş yoktu. Buradaki eksiklik genel olarak zabıtadır. Apar topar girip hem yıkım yaptılar, hem de ağaçları söktüler. Kim bilir burayı kime verecekler. BELTUR söylentilerinin doğru olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0