Görüş Bildir
Haberler
Kaptanlar Dümende! Yanal'a Söz Verildi..

Kaptanlar Dümende! Yanal'a Söz Verildi..

Batuhan
06.02.2014 - 15:20

Kaptanlar Dümende! Yanal'a Söz Verildi..

Zorlu Sivasspor deplasmanı öncesinde Can Bartu Tesisleri'nde yemekte buluşan sarı-lacivertli futbolcular teknik patron Ersun Yanal'a 3 puan sözü verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde bir yemek organize etti.

Zor mücadele öncesinde tesislerde düzenlenen moral yemeğinde sarı-lacivertli ekibin kaptanları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin iddialı açıklamalarda bulundu.

Lanse edilenin aksine takım içinde ortamın kötü olmadığına değinen Selçuk, 'Sivas maçı çok önemli bir maç, çok kritik gözüküyor. Bir maç kaybettik, ama 7 puan öndeyiz ve ciddi bir fark var. Bunu sonuna kadar kullanacağız ve şampiyon olacağız. Süper Lig’de her maç zor. Sivas maçı hava şartlarından dolayı biraz daha zor gözüküyor ama 3 puanı alacağız. Takım içinde olumsuz bir hava var gibi gösteriliyor ama böyle bir şey yok. Kazanarak devam edeciğiz. Taraftarlarımız da bilsin ki kesinlikle içimizde huzursuzluk yok. Bizde değil bizi takip eden takımlarda var bu huzursuzluk. 7 puan fark var. Sivas’ta zor olsa da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz' dedi.

Sarı-lacivertli ekibin bir diğer kaptanı Volkan Demirel ise şampiyonluk yarışında zaman zamana puan kayıpları yaşanmasının normal olduğunu belirtti ve deplasmanda oynayacakları Sivasspor mücadelesinni zorlu geçeceğini ancak 3 puana ulaşan taraf olacaklarına inandığını ifade etti.

Deneyimli file bekçisi ayrıca; 'Sivas maçıyla ilgili bir süre etken sayabiliriz. Ama bizim ne yaptığımız önemli. Elimizden gelen ne ise en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Birçok şey konuşuluyor. Biz hiçbiriyle ilgilenmiyoruz ve sadece sezon sonunda şampiyon olmak için çalışıyoruz . Takımımızın toparlanma gibi bir ihtiyacı yok. Çünkü avantajlı durumdayız ve işimize bakıyoruz. Uzun sezonlarda bu tarz mağlubiyetlere olacaktır. Biz, yaptığımız işin ileride bize neler getireceğini çok iyi biliyoruz. Takımın ortamı çok iyi, dışarıdan söylendiği gibi değil' ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli futbolcular Sivasspor deplasmanından 3 puan alacaklarına dair Ersun Yanal'a söz verdi. 

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/superlig...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın