Görüş Bildir
Müdavimi Olduğu Market Taşınınca Olanlardan Habersiz Kapıda Açılmasını Bekleyen Masum Kedi
Patili dostlarımızdan kedilerin, bazı marketleri adeta kendilerine yuva edindiğini, müşterilere mama aldırmak için binbir çeşit tatlılıklar yaptığını zaman zaman görebiliyoruz. Hem personellerin, hem müşterilerin onların varlığına alıştığı tartışmasız bir doğruyken, işin kediler yönünde nasıl olduğuna dair bir haber gündemde. Gelin detaylara birlikte bakalım.
Reklam
Reklam
Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımı Güven Hokna'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraflar! Geçmişe Dönmeye Hazır Olun!
Yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen efsane dizi Yaprak Dökümü'nde 'Hayriye' karakterine hayat veren usta oyuncu Güven Hokna, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. TV 8 ekranlarının magazin dünyasının nabzını tutan programında bizi geçmişe götüren usta oyuncunun itirafları ve 'karavan oyuncuları, gerçek oyuncular' ayrımı da dikkat çekti. İşte, detaylar...
Reklam
Reklam
Reklam
Xabi Alonso'dan Ders Aldıktan Sonra Grimaldo'nun Attığı Harika Frikik Golü
Bundesliga'nın zirvesinde bulunan Leverkusen, Xabi Alonso önderliğinde adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Geçmişinde nokta atışı paslarla hatırladığımız Xabi Alonso, öğrencilerini her konuda eğitiyor. Takımın frikikçisi Grimaldo çalışma yaptığı sırada Xabi Alonso'dan aldığı ders sayesinde attığı golle gündeme geldi. O anlara birlikte bakalım.
Reklam