Görüş Bildir
Haberler
Kapıda 'Dikkat Bomba Var' Yazıyordu: Beylikdüzü'nde Bir Evde Anne ve Oğlunun Cansız Bedenleri Bulundu

Kapıda 'Dikkat Bomba Var' Yazıyordu: Beylikdüzü'nde Bir Evde Anne ve Oğlunun Cansız Bedenleri Bulundu

Batuhan
21.06.2021 - 09:09

İstanbul Beylikdüzü'nde bir evde anne ve oğlunun cansız bedenleri bulundu. Anne ve oğlunun cansız bedenleri oturdukları dairede kapılarında 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' yazan ayrı odalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında bulunan bir daireden koku gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri daireye çilingir yardımıyla girdi.

Kapıda 'bomba var yaklaşmayın' notu

Kapıda 'bomba var yaklaşmayın' notu

Daireye giren polis ekipleri içeride oda kapısında asılı bir notta 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' yazdığını tespit etti. Polis ekipleri olayın yaşandığı bina ile yanındaki apartmanda yaşayan yurttaşları hemen tahliye etti. Bomba imha uzmanı polis ekiplerinin incelemesi üzerine herhangi bir düzeneğe rastlamadı. Her iki odaya da giren polis ekipleri anne ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı.

Olay Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde akşam 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Bulvarı Caddesi üzerindeki 3 katlı bir binanın ikinci katında bulunan bir daireden koku gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri daireye çilingir yardımıyla girdi.

Her iki odaya da giren polis ekipleri anne ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı. Odada iki adet tabanca bulunduğu da öğrenildi.

Polis ekiplerinin dairedeki detaylı incelemesi devam ediyor.

İntihar ettikleri tespit edildi

İntihar ettikleri tespit edildi

İlk odada 60 yaşındaki Münevver Ertem'in silahla kafasından ateş etmek suretiyle intihar ettiği, ikinci odada ise maktulün oğlu olduğu belirlenen 40 yaşındaki Ertan Ertem'in yine aynı yöntemle intihar ettiği ve üzerinde bomba süsü verilmiş düzenek bulunduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

Polis ekipleri olayın yaşandığı dairede geniş çaplı inceleme yaptı. Ayrıca polis ekipleri Ertan Ertem'in cansız bedeninin yanında bulunan iki tabancayı da inceledi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri çalışmalarını tamamlamasının ardından bina sakinlerinin apartmana girmesine izin verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
9
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

Aq haber okumaya korkar olduk.. her gün ayrı bir canilik !

noragrey

Anlam verebilen var mı?