Görüş Bildir
Haberler
TV
Kanal D'nin Sevilen Dizisi Camdaki Kız'ın 28. Bölüm Fragmanı: Camdaki Kız Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D'nin Sevilen Dizisi Camdaki Kız'ın 28. Bölüm Fragmanı: Camdaki Kız Yeni Bölümde Neler Olacak?

CansinA
26.01.2022 - 12:52

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren oldukça sevilen Camdaki Kız'ın yeni bölümleri kadar fragmanları da büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Bu hafta 28. Bölümü yayınlanacak olan Camdaki Kız'ın fragmanları paylaşıldı. Camdaki Kız izleyicilerinin oldukça şaşıracağı bir bölüm onları bekliyor. Sedat ve Hayri'nin esas olduğu fragman izleyicilerini oldukça heyecanlandıracak! Peki yeni bölümde neler olacak? Fragmanda neler yer alıyor? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 28. Bölüm fragmanını yayınladı. Fragman büyük bir heyecanla yeni bölümü bekleyen Camdaki Kız izleyicilerinde büyük bir merak uyandırdı. 28.Bölüm fragmanında neler oldu?

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Nalan, Sedat'tan ayrılmak istese de bunu başaramayıp eve geri döner. Muzo ile dertleşen Nalan eve geri dönüşünü, 'Konağa geri dönmeyeceğim dedim, döndüm. Sedat'a bundan sonra nasıl güvenirim dedim, ona geri döndüm. Anlayacağın yapmayacağım dediğim her şeyi yaptım' sözleri ile açıklar. Nalan ile Sedat'ın arasında olacaklar, Hayri'nin değişimi gibi kritik olaylar ise seyirci tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Camdaki Kız Fragmanı;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın