Görüş Bildir
Haberler
Kan Grubun Karakterini Yansıtıyor mu?

etiket Kan Grubun Karakterini Yansıtıyor mu?

Osman Avcı
05.11.2014 - 13:16 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 16:48

Kan Grubu kadar kişiliği ele veren başka bir şey daha yok. Peki ama senin kan grubun aslında hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, hangisi daha çok kana benzer?

2. Özeleştiri yap! En kötü özelliğin hangisi?

2. Özeleştiri yap! En kötü özelliğin hangisi?

3. Bir baba olsan, nasıl bir baba olurdun?

4. Peki ya, anne olsan nasıl olurdun?

5. Bir şehrin neresinde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi içecek seni yansıtıyor?

7. Giyim tarzını nasıl açıklarsın?

8. Sevgilini ailen onaylamıyor diyelim. Bu durumda ne yapacaksın?

9. Hangi organ sana daha sempatik geliyor?

10. Son soru: 5 yıl içinde kendini nerede görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En Kusursuzu: 0 RH!

En Kusursuzu: 0 RH!

Bu kan grubunu taşıyan herkes,  gücü, dayanıklığı, kendine güveni, cesareti, sezgiyi ve tanrı vergisi bir iyimserliği genetik hafızalarında taşır. Yaşamayı ve yaşatmayı bilir ve sever de. Ortama uyum sağlamak da onların işidir. Anlaşamayacağı bir insanoğlu yoktur yani. Ayrıca amaçladıkları sonuca, büyük uğraşlara kalkışmadan, kolayca ulaşırlar. Onların bu başarılarındaki en büyük etken, dış dünyayla, sudaki hidrojenle oksijen gibi uyumlu olmalarıdır.

En Paylaşımcısı: A RH!

En Paylaşımcısı: A RH!

Bu grup içinde yer alanlar, duyan, hisseden, sürekli olarak araştıran, çevrelerindeki kişiler ile bağlantı kurmaya ve uyum sağlamaya çalışan kişilerdir. Dış dünyadaki tüm değişikliklere karşı duyarlıdırlar. Ancak aşırı duyarlılıkları, çevrelerinde büyük uyum güçlüğüne düştüklerinde onların geriye doğru kaçmalarına ve içlerine kapanmalarına neden olur. En belirgin özellikleriyse aile bağlarının oldukça kuvvetli olması. A grubu insanları hakkında son olarak şu denilebilir ki, onlar bir yasemin gibidir, yerini beğenirse büyür de büyür; ancak beğenmezse kurur gider!..

En Uyumlusu: B RH!

En Uyumlusu: B RH!

Bu gruba dahil olanların en belirleyici özellikleri uyumlu ve yaratıcı olmalarıdır. Davranışlarında akılcı, sistemli, düzenli ve iradelidirler. Başkalarının tepki ve eğilimlerini dikkate almaksızın, kendi düşünce ve kararları doğrultusunda ilerlerler. Onları bir demiryolu üzerinde giden, önüne çıkan engelleri ezen veya birlikte sürükleyen bir lokamotife benzetebiliriz. Çevrelerine egemen olmak ve yönetmek isterler ayrıca. Gözüpek, inatçı, otoriter ve serttirler. Mantık ve irade, onlarda daima duygulardan daha önce gelir. 'Akıl akıldan üstündür; ama benim aklım daha üstündür!' sözü, seni net olarak anlatır.

En Çekicisi: AB RH!

En Çekicisi: AB RH!

Bu gruba dahil olanların en net özelliği, mıknatıs misali çekici olmasıdır. Her şeyden önce nev-i şahsına münhasıdır, orijinal ve ilginçtir de. Çocuksudur ayrıca. Geç büyür ve geç olgunlaşırlar. Dengeyi ve sabitini bulana kadarsa bu çocukluk bitmez. Bu zamana kadar bocaladıklarını söylemek gerek. Ancak dengeyi yakaladıklarında, onları tutmak zordur. Tüm kötü özelliklerinin bu sefer tam tersini yansıtırlar, bir nevi evrimleşirler, ki yenilenebilen insan, üst-insan olmaya en yakın kişidir. Kısaca ilgi odağı ve cazibe merkezidirler; iyi ya da kötü!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
466
423
144
95
71
65
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?