Görüş Bildir
Haberler
Kamuda Çift Maaş Furyası: 3 Bakan Yardımcısının Türk Telekom'dan da Maaş Aldığı Ortaya Çıktı!

Kamuda Çift Maaş Furyası: 3 Bakan Yardımcısının Türk Telekom'dan da Maaş Aldığı Ortaya Çıktı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları Ömer Fatih Sayan, Selim Dursun ve Enver İskurt'un, aynı zamanda Türk Telekom Yönetim Kurulu üyesi oldukları, iki kurumdan 61 bin TL'nin üzerinde maaş aldıkları öğrenildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, birden fazla kurumdan maaş alan üst düzey bürokratları ifşa etmeye devam ediyor. Yavuzyılmaz bu kez Ulaştırma Bakanlığı'na el attı. 

CHP'li Yavuzyılmaz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları Ömer Fatih Sayan, Selim Dursun ve Enver İskurt'un, bakan yardımcılığı dışında Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi olduklarını ortaya çıkardı.

Türk Telekpm Genel Kurul Tutanağını kaynak gösteren Yavuzyılmaz, Bakan yardımcılarının aldıkları maaşları da paylaştı. Buna göre üç bürokrat bakan yardımcılığından 27.917 TL, Türk Telekom Yönetim Kurulu üyeliğinden 33.849 TL olmak üzere aylık toplam 61.766 TL maaş alıyor.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
53
13
5
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylül Mehmet

Haram yemekten çatlayacak kadar olmuşsunuz artık! Kötü bir nazarın bile günah olduğunu savunduğunuz dinde sizin yaptığınızın adı ne????? Yedikleriniz burnunu... Devamını Gör

rbt rbt

bunların hesabının sorulacağı günlerde gelecek. o günleri de bira mı açıp izleyeceğim

Bozkurt

Satın alınan 3 kilo baklava için afiş hazırlayıp İBB'ye saldırarak absürtlüğün Nirvanasına ulaşan meczuplar nerede? Özellikle Ekrem İmamoğlu konularında şebe... Devamını Gör