Görüş Bildir
Haberler
Kampanya Hızla Yayılıyor: "Hepimiz Maymunuz"

Kampanya Hızla Yayılıyor: "Hepimiz Maymunuz"

Fatih
28.04.2014 - 20:52

Kampanya Hızla Yayılıyor: "Hepimiz Maymunuz"

Barcelonalı futbolcu Dani Alves'in Villarreal -Barcelona maçında kendisine fırlatılan muzu yemesinin ardından takım arkadaşı Neymar,Twitter'da ırkçılık karşıtı bir kampanya başlattı.

Arkadaşı Alves'e destek çıkan Neymar, oğlu David Lucca'ya birlikte verdiği muzlu pozu, 'Hepimiz Maymunuz' başlığıyla paylaşarak ırkçılığa karşı kampanya başlattı. Kendi hazırladığı bir videoyu, 'Hepimiz eşitiz. Hala 2014'de ırkçı önyargıların olması utanç verici. Bu ayıp bir an önce sona ermeli' notuyla instagram adresine koyan Neymar'ın başlattığı kampanya hızla yayılıyor.

DİLMA VE ROBERTO CARLOS'TAN DESTEK

Futbolcuların, gazetecilerin ve politikacıların da desteklediği kampanyaya bir destek de Brezilya Devlet Başkanı Dilma Roussef'den geldi. Roussef twitter hesabından, 'Hepimizin aynı yerden geldiğini göstermek için 'Hepimiz maymunuz' kampanyasını başlatan Neymar'ı destekliyorum' mesajını yayınladı.

Öte yandan Sivasspor'u çalıştıran Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'tan da destek geldi. Roberto Carlos, Facebook sayfasında muzlu bir fotoğraf yayınladı.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/barcelonali-dan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın