Görüş Bildir
Haberler
Kameralar Kayıttaydı: Elinde Bıçakla Kafeye Giren Saldırgan Vurularak Öldürüldü

Kameralar Kayıttaydı: Elinde Bıçakla Kafeye Giren Saldırgan Vurularak Öldürüldü

Dün akşam saatlerinde İstanbul Bayrampaşa'daki bir kafeye elinde bıçakla giren Bulgaristan uyruklu bir kişi, polis tarafından vurularak öldürüldü. O anlara ilişkin görüntüler bugün ortaya çıktı. 

DHA'nın aktardığına göre dün akşam saatlerinde Bulgaristan uyruklu 33 yaşındaki Milen Bahchevanov henüz bilinmeyen bir nedenle elindeki bıçakla Bayrampaşa'daki bir kafeye girdi. 

Kafenin üst katında birini rehin almaya çalıştığı belirtilen Bahchevanov, başarılı olamayınca sağa sola saldırarak kafeye ait malzemelerini kırmaya başladı.

Üst katta masa ve sandalyelerle barikat kurdu

Üst katta masa ve sandalyelerle barikat kurdu

Üst kata çıkan merdivenlere masa ve sandalyelerle barikat kuran Bahchevanov, kendisine müdahale etmek isteyenlerin yukarı çıkmasına engel oldu. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce su sıkarak saldırganı etkisiz hale getirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Sonrasında polisler içeri girerek Bahchevanov'uı ikna etmeye çalıştı. 

Başarısız olan ekipler biber gazı kullanarak şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bahchevanov, biber gazı sıkıldığı sırada elindeki bıçağı rastgele savurdu ve 2 bekçiyi kolundan yaraladı.

Bahchevanov'un elindeki bıçağı bırakmayarak saldırmaya devam etmesi üzerine polis ekipleri şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdi.

⚠️ Uyarı: Görüntüler şiddet içeriyor!

Hastaneye kaldırılan Bahchevanov tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay anına ilişkin başka bir görüntü 🎥

14 Ocak'ta Türkiye'ye geldiği belirlendi

14 Ocak'ta Türkiye'ye geldiği belirlendi

Yine DHA'nın aktardığına göre Milen Bahchevanov'un 14 Ocak günü Bulgaristan'dan Türkiye'ye Kırklareli'nden giriş yaptığı tespit edildi.

Şüphelinin olayı gerçekleştirdiği restorana gelmeden önce bir lokantada yemek yediği ve ardından restorana giderek bu olayı gerçekleştirdiği belirlendi.

Çantasından İncil, Meryem Ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktı

Çantasından İncil, Meryem Ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktı

Saldırganın olayı gerçekleştirirken yanında bulunan çantasından ise İncil, Meryem Ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktığı öğrenildi. 

Polis Bahchevanov'un geldiği günden beri nerede konakladığını ve kimlerle iletişim kurduğunu araştırıyor.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
whatisgoingonthere

Yuh AMK adamda 1 bıçak var ve 10' dan fazla polis bir bok yapamıyor. Sonunda da adamı öldürmüşler git hiç eğtim almamış bir adam seç o da çözüm olarak öldürm... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şu polislerin rezilliğine bakara mısın? Tamam, polisin elinde bıçaklı saldırgana ateş açması kadar doğal bişey yok da... Arkadaşım... Bu ne korkaklıktır yahu... Devamını Gör

Özlem Ozlm

polise 4-6 ay egitim verirsen sonu boyle olur iste