Görüş Bildir
Haberler
Kamera Kayıtlarından Tespit Edildi: Ümitcan Uygun ile Bir Arada Olan Kadın Ölü Bulundu

etiket Kamera Kayıtlarından Tespit Edildi: Ümitcan Uygun ile Bir Arada Olan Kadın Ölü Bulundu

Batuhan
05.08.2021 - 10:43

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun yeniden gözaltına alındı. En son Uygun ile görüşen 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu. Uygun'un kadınla gece bir arada olduğu kamera kayıtlarından tespit edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Dilhan Dumanoğlu'nun ulaştığı bilgilere göre, Ankara'da geceyi Ümitcan Uygun'la bir arada geçiren kız arkadaşı 25 yaşındaki Esra Hankulu sabah yatağında ölü bulundu. Cep telefonu olay yerinde bulunamayan genç kadının incelenen kamera kayıtlarında Uygun ile birlikte doğrulanınca Uygun gözaltına alındı.

Ağzından kan gelmiş

Ağzından kan gelmiş

Hankulu'nun hareketsiz yattığını gören arkadaşları ağzından kan gelen kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Hankulu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Kameralardan Ümitcan çıktı

Kameralardan Ümitcan çıktı

Sabah'ın ulaştığı bilgilere göre Hankulu'nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00'da Uygun'un evden çıktığı görüldü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun Anlara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Darp ya da yaralama izi görülmedi

Darp ya da yaralama izi görülmedi

Hayatını kaybeden genç kadının vücudunda bıçak, silahlı ateşle yaralanma ya da darp izine rastlanmazken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili Furkan G., Dilan C. ve Ümitcan Uygun'un sorgulandığı öğrenildi. Gözaltındaki zanlıların polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başsavcılıktan açıklama

Başsavcılıktan açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, 'Esra Hankulu'nun ölümü olayının bildirilmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatıldı. Olay günü evde bulunan F.G., D.C. ve Ü.U. isimli şahıslar gözaltına alındı. Soruşturmanın bulunduğu aşama, şüpheli sayısı dikkate alınarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheliler F.G., D.C. ve Ü.U.'un gözaltı süresinin bir gün süreyle uzatılmasına karar vermiştir. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma etraflıca ve titizlikle sürdürülmektedir' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
667
120
65
29
22
20
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

şaka gibi bir katille vakit geçiren kadına mı şaşırayım (belki de isteği dışı zorunda kaldı bilemiyorum) yoksa bu şerefsizin hala dışarda olup daha nice kadı... Devamını Gör

rusty ryan

acaba daha kaç kişiyi öldürünce suçlu olduğu anlaşılacak.

Tdinc

Acaba daha kaç kişiyi öldürdü de ortaya çıkmadı henüz

Merve

muz cumhuriyetinde sıradan bir haber