Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Kalp Yarası Son Bölüm İzleme Ekranı

Kalp Yarası 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Kalp Yarası Son Bölüm İzleme Ekranı

dila bahar
22.10.2021 - 16:15

Kalp Yarası dizisinin geçtiğimiz haftaki bölümünde Ayşe ve Ferit boşanmıştı. Yeni bölümü 25 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan dizinin sevenleri, bir sonraki bölümde nelerin olacağını merak ediyor. Ayrıca Kalp Yarası 16. bölümü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Kalp Yarası tek parça izleme linkli de belli oldu. İşte Kalp Yarası son bölüm yaşananlar ve Kalp Yarası 17. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezon dizileri arasından sıyrılarak kendine yer edinen Kalp Yarası, son bölümde yaşanan merak ediliyor. Ayrıca dizinin sıkı takipçileri, Kalp Yarası yeni bölüm fragmanını da araştırıyordu.

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Kazadan yara almadan kurtulan Ayşe ve Ferit, yaşadıkları şokun etkisiyle yakınlaşırlar, ancak bu olay boşanma planlarını etkilemez. Ferit’i geri kazanmak için hafıza kaybı yaşadığı yalanını devam ettiren Hande asla anne olamayacağını öğrenince yıkılır. Kızının oyunlarına alet olmak istemeyen Zümrüt ise kızını düştüğü girdaptan çıkarmak için savaş verir. Adnan’ın öz babası olduğunu öğrendikten sonra Sancakzadeler’i yok etmeye ant içen Yaman, Bahtiyar’la iş birliği yaparak Hüseyin’i de oyununa dahil eder. Diğer yandan Baha’yı öldürdüğünü itiraf eden katilin peşine düşen Ayşe ve Ferit’in ulaştığı gerçek ikiliyi tekrar başladıkları noktaya getirir. Art arda yaşadığı bayılmaların sebebini öğrenmek için doktora giden Ayşe aldığı haberle büyük bir şok yaşar.

Kalp Yarası 16. Bölüm Tek Parça İzleme Linki

Kalp Yarası 17. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın